Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Când viața-ți dă lămâi faci limonadă. Când viața-ți dă Anemone, faci buchete minunate! (P)

Florăria Anemone și-a ales ca denumire o reprezentantă a naturii de o semnificație aparte. Anemona reprezintă anticipare, frumusețe fragilă, de asemenea o iubire pierdută. Toate acestea reprezintă, de fapt, orice aranjament floral, ce poate fi dăruit cu o ocazie specială, fiind așteptat de persoana dragă, fiecare floare și frunză în sine este delicată, dar de asemenea florile se mai dăruiesc și când cei iubiți pleacă dintre noi, lăsând un gol în urmă. Un nume de florărie ales cu atenție, un loc unde aranjamentele iau viață, sub mâinile magice ale designerilor florali profesioniști, aceasta este Anemone.

Mai mult decât o simplă florărie

Ca în orice domeniu, profesioniștii se separă de cei ce se laudă doar cu titlul. Experiența, dăruirea, pasiunea și iubirea de flori, fac din această echipă cea pe care poți conta mereu când ai nevoie de un aranjament perfect.

Chiar de nu cunoști tu denumirile florilor, chiar de nu știi exact ce cu ce merge, echipa de la Anemone va descurca orice comandă cu care te-ai prezenta. Mereu dornică de a asculta cerințele clienților, face în așa fel încât să se încadreze în buget, dar să și ofere buchete care să te lase cu gura căscată. Este în sine o formă de artă, mulți punându-și întrebarea “Ce poate fi așa greu în a aranja niște flori?”

Este mai greu decât pare, fiindcă până la urmă într-un aranjament perfect intră design-ul, puțină arhitectură, inspirație și, bineînțeles, trebuie să știi ce culori se completează.

Anemone are sediul în București, iar pentru comenzi mai mari de 150 de lei transportul este gratuit. Poți comanda aranjamente disponibile în catalogul lor online sau poți lua legătura telefonic cu reprezentanții pentru a-ți crea unul personalizat. Dacă este efectuată comanda înainte de ora 13, buchetul se livrează în aceeași zi, în decurs de 2-4 ore. Sau poți veni personal la sediu să îl ridici. În plus, vei primi și o poză cu buchetul prin email pentru a confirma că este ceea ce îți dorești.

Aranjamente pentru orice moment al vieții

Sunt momente pline de fericire cum ar fi nunțile și botezurile unde florile sunt decor, sunt cadou, sunt cele ce înfrumusețează evenimentul. Însă există și momentele triste ale vieții, când se impun aranjamente funerare. Chiar și atunci florăria Anemone stă la dispoziția clienților, iar aceasta dispune de jerbe, coroane, buchete și aranjamente funerare, ce se pot realiza după cerințe.

Vino în grădina online Anemone și te va ajuta să creezi buchetele perfecte pentru orice ocazie.

Contact: 0721.260.677

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.