Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Alege un barbershop în Craiova sau un salon de coafură în oricare alt oraș, doar cu Stailer (P)

Pentru domnii care pun preț pe aspectul fizic și care îți doresc o îngrijire de specialitate saloanele care oferă servicii de acest gen, s-au înmulțit considerabil. În aceste saloane sunt folosite produse speciale pentru întreținerea bărbii sau produse de styling care conferă volum unei podoabe capilare bogare. Pentru o vizită în care să ai parte de servicii calitative, trebuie să îți faci programare la un salon de specialitate. 

În acest demers, există Stailer, o platformă care a luat naștere din dorința renunțării la sunatul în permanență la salon pentru a stabili o programare. Cu un singur click îți poți selecta salonul preferat, fără a mai petrece timp în căutare de saloane de beauty. Un barbershop in Craiova sau în alte 40 de orașe te pot ajuta să ai grijă de aparițiile tale zilnice.  

Platforma Stailer te îndrumă oricând 

Indiferent de serviciul ales, hairstyle sau beauty, Stailer îți listează toate orașele care dispun de aceste opțiuni după ai selectat corect orașul. Cu ajutorul unor filtre de căutare, procesul este mult mai ușor, iar tu ai parte de mai multă vizibilitate a saloanelor disponibile. Nu mai trebuie să te plimbi pe străzi ghidat de telefon pentru a găsi locul ideal, ci te poți programa chiar de acasă. 

Tehnologia s-a îmbinat util cu domeniul frumuseții și astfel a luat naștere Stailer. Mulți sunt cei care au renunțat la serviciile saloanelor pentru că au fost dezamăgiți în trecut de tunsorile și de machiajele avute. Au preferat să se orienteze către un tuns la o persoană apropiată sau chiar să se aranjeze individual. 

Cu Stailer nu se mai pune această problemă. Saloanele înscrise aici sunt premium, iar serviciile sunt în deplină concordanță cu renumele acestuia. Până la urmă, recenziile clienților sunt cele care contribuie la părera pozitivă despre un salon. 

Aplicația Stailer direct pe telefonul tău

Te poți bucura de opțiunile oferite de Stailer direct de pe telefon. Poți descărca aplicația cu același nume, din App Store, Google Play sau App Gallery în funcție de modelul telefonului. Este gratuită și poți face câte programări vrei tu. Poți efectua programări chiar și pentru cei apropiați. Nu există nicio limită.

O poți seta să-ți reamintească de programare cu ceva timp înainte pentru a nu uita de ea în caz că ai o zi aglomerată. Notificarea te va avertiza de fiecare dată că vizita ta în salon se apropie. În cazul în care nu mai reușești să ajungi la programare o poți anula din aplicație și te poți reprograma altă dată. Având orarul hairstylistului afișat în timp real, vei alege o dată și o oră potrivită pentru tine. 

Pentru ca aspectul și experiența să fie una plăcută întotdeauna, aplicația Stailer îți oferă și un număr larg de saloane de coafură. Pentru o experiență plăcută, alege un salon de coafura din Craiova și nu vei rămâne dezamăgit de rezultat. Este simplu și ușor să-ți alegi salonul la care s-ar putea să tot revii de fiecare dată când ai o urgență. Alege Stailer și nu vei avea parte de experiențe neplăcute.

Contact:

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.