Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Un cadou. De la mine pentru B-37-SHV

Zilele trecute-mi rugam prietenii de pe Facebook să mă ajute să aflu cine este domnul de 35-45 de ani care conduce un Seat (Ibiza?), gri, mai vechi și care are o soție/parteneră însărcinată. Număr de înmatriculare B-37-SHV. N-am avut succes, așa că insist.

N-o să vă dau prea multe detalii, n-o să vă spun de la ce a pornit curiozitatea mea pentru ființa lui, dar îi doresc tot binele din lume.

Motiv pentru care vreau să-i fac un cadou:

  • O ședință de terapie
  • O ședință de masaj de relaxare

Pentru terapie poate alege să discute cu oricare dintre cei 3-4 psihologi foarte buni pe care îi cunosc. Pentru masaj merg pe mâna cui vrea el, atâta timp cât e la domiciliu și nu trebuie să se deplaseze (astfel evităm o altă criză de nervi la volan, nu?).

De ce?

Pentru că am simțit că este foarte stresat. Copleșit de nervi. Atât de nervos și coleric încât nu s-a gândit că se poate lua la harță cu un nebun care-l putea lăsa lat, cu două bastoane în cap.

Unii oameni chiar nu se gândesc, înainte să se înjure cu alții în trafic, la faptul că participantul la scandalul poate să fie un descreierat. Poți înjunghia un om cu o cheie. Poți călca pe cap o persoană după ce o pui la pământ. Îi poți băga ștergătorul rupt în ochi. Poți prinde un pumn norocos în bărbie și să dai somn pe viață, via lovitură cu capul de caldarâm. Auzite pe la știri.

Orice scandal se poate transforma într-o dramă, mai ales dacă nu cunoști nimic despre „inamic”. Îl vezi slab și când colo…

Norocul lui B-37-SHV e că eu sunt tipul de nebun care face cadouri. Terapie și masaj.

Simt că e nevoie de terapie și pentru că am sesizat niște refulări parentalo-homofobe-sexiste, dar pe astea o să le sape terapeutul.

Și nu fac gestul ăsta exclusiv pentru domnul B-37-SHV, ci pentru copilul B-37-SHV.

Dacă e ceva ce-mi doresc pentru România e să aibă parte de copii care au părinți sănătoși, liniștiți și fericiți. O altă generație crescută de colerici-isterici-misogini n-o să ne ducă prea departe.

Acestea fiind zise, vă rog să-i transmiteți domnului B-37-SHV că-l aștept cu acest pachet-cadou. Și vă invit să faceți același gest pentru cei care nu știu cum să societate.

Un răspuns

  1. George, ai ajuns în postura de neajutorat. Nu credeam.
    La cam 200 lei, cumperi o cameră video pentru autoturism surprinzător de bună.
    „Prietenii” nu te ajută când ai nevoie, doar te inundă sentimental-teatral când le oferi ceva, de regulă băutură și mâncare.
    Ar trebui să postezi un clip cu diferența dintre prieteni, amici și cunoștințe, sau restul lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.