Georgeisme

Nu-mi e frică de Doamne-Doamne, ci de Femei-Femei

Simetria e sexy?

Nu știu dacă-i tehnologia de vină, ori ce ne pun ăștia-n mâncare, dar pare că suntem o generație cu OCD (tulburare obsesiv compulsivă).

Nu intru eu în casa fiecăruia să văd de câte ori verifică aragazul să fie închis, de câte ori se spală pe mâini și pe dinți, dar eu spun ce văd pe stradă: toți suntem la dungă.

Eu n-am mai văzut femei cu sprâncene asimetrice de ani de zile.

Majoritatea reprezentantelor ale sexului pigulit posedă petice de păr deasupra ochilor tunse/frezate la milimetru. Dacă scapă vreun fir rebel și zburătăcește de nebun e mai mare rușinea.

Eu cred că dacă există extratereștri pe Pământ – așa cum am văzut în documentarul „Men in Black”- cu siguranță cosmeticienele sunt roboți din altă galaxie. Cum fac ele treaba aia, fir cu fir, milimetru cu milimetru. Roboți, nu alta!

Dar stați liniștiți că și masculii-s în aceeași barcă. Bărboșii. Când ați văzut ultima dată o barbă asimetrică? Una care să nu pară făcută cu rigla și compasul în mână? Ești nebun, nu ieși din casă dacă barba nu-i tunsă la perfecție și conturată ca-n desene.

Sâni. La femei. Asimetrici. Poveste veche, se-ntâmplă. Nici testiculele nu-s egale, dar problema e că n-a inventat nimeni corsetul inghinal pentru bărbați să vezi cu ochiul liber „rușinea inegalității”. Pe când, la femei, se observă când ai bustul pictat de Picasso. E urât. Bagă plastice, fă-ți pieptul la dungă, să pară ieșit din matriță la fabrică.

Picioarele. Nu-ți permiți semne pe ele. Dacă ai căzut vreodată în copilărie și ți-a rămas semn, asta e, ești marcată pe viață. Porți burkă peste tot.

Ai degetele de la picioare strâmbe? Până le repari cu barosul să nu le scoți din bocanci, chit că-i vară caniculară.

Ce nu mai ai simetric? Văd că un ochi îți cade leneș. Ori îl rezolvi, ori porți ochelari de soare peste tot.

Știi ce, nici mâinile nu-s foarte egale. Pare că ai tras mai mult cu dreapta. Rezolvă problema, altfel nu vei avea niciodată o relație stabilă.

Bine, să nu exagerăm. Permitem și puțin haos organizat. Poți rupe blugii în dreptul unui singur genunchi. O unghie o poți colora altfel. Poți să-ți razi capul pe o parte. Dar să fie la dungă.

Nu uita, simetria este sexy. Matrițele-s perfecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.