Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ajutăm niște copii cu un tătic bolnav de ură?

Ady Godeanu (Andrei Ștefan Godeanu) este un mascul din Câmpulung care luni, când tot omul muncea și punea osul la treabă pentru propășirea neamului românesc și creșterea bugetului de unde să împartă Dragnea la bugetari, îmi trimitea mesaje.

Și nu gânduri bune, ori vreo critică elaborată, constructivă, o argumentație imbatabilă.

Ady e supărat că eu nu urăsc homosexualii. Și dacă nu urăști homosexualii ești clar gay.

Este imbatabilă această logică. Urăști gemul de caise? Nu? Atunci ești gem de caise. Ironia e că eu nu sunt gem de caise, nu urăsc gemul de caise, dar consider că-i dreptul gemului să stea printre celelalte borcane și să se iubească cu ce felie de pâine vrea.

M-am gândit să nu-i dau apă la moară pentru că, 1. n-aveam timp și 2. e România plină de Ady d-ăștia. Sunt cel puțin 3 milioane, în frunte cu Liana Stanciu.

Dar apoi m-am uitat puțin peste profilul lui de Facebook, să înțeleg personajul care-și pierde timpul să mă injure timp de 2-3 ore.

Ady e un om plimbat. Are poze la bulgari, dar a fost și la Bruxelles, locul ăla de unde dau masonii ăia nemernici legi ca să ne poponărim noi, românii, frumusețe de popor. Probabil că Ady a fost plăcut impresionat de ce a văzut prin Vest. A văzut că e curat, miroase frumos, oamenii sunt toleranți, au bun simț și alte d-astea.

Dar apoi s-a întors în România și s-a aprins în el lampa homofobă și retrogradă. Păcat, părea băiat cu potențial dacă a fost și la Bruxelles și s-a pozat la construcția aia ciudată.

Acum, partea nasoală! Ady a făcut copii. Știu, ei n-au nici măcar o vină. Ce să-i faci? Hazardul. S-a împiedicat și probabil a căzut în vreuna la fel de inteligentă ca el. Ce facem acum? Nu-i putem lăsa de izbeliște, sunt totuși viitorul țării. Copiii tăi vor crește în aceeași țară în care locuiesc și plozii lui Ady.

Să sunăm la Protecția Copilului? Pe ce fond? Că ta-su se pensează oribil? Nu merge. Că-i coleric și probabil la o testare psihologică iese cu probleme? Nu suntem Norvegia. Aici poți să-ți bați copilul cu un satâr, important e să nu deranjezi vecinii care se uită la TV.

Deci? Cum facem? Nu putem sta cu mâinile în sân și să ne uităm cu Ady crește doi copiii cu mintea celui de pe Facebook. Să nu ne batem joc.

Are cineva vreo idee cum rezolvăm situația asta în care Ady e ciudat de preocupat de ce fac homosexualii?

 

P.S. 1 – Înțeleg că tăticul lor este stresat și poate are multe pe cap. Precum o datorie de 9.000 de lei la Primăria Câmpulung. Probabil că nu-i mai merge așa bine cu buticul pe care-l deține. Îmi pare rău doar pentru că știu că-s niște copii de crescut, altfel…

P.S. 2 – ce spuneți? Sunt de luat în seamă amenințările? Am un fișier plin cu vorbe creștinești.

 

Surse foto: pagina de Facebook a lui Ady.

2 răspunsuri

  1. Mi-e silă de rahații ăștia, mă stresează doar gândul că trebuie să împart aerul cu ei pe planeta asta… Eu nici acum nu realizez ce ocupație trebuie să ai ca să ajungi la 30 de ani sau cât dracului are limbricul ăsta și să fii atât de analfabet, că și dacă te duci 4 clase la școală tot înveți să scrii măcar.

  2. Putica asta e mai femeie decat Bianca Dragusin . Papusi d-astea masculine se prostitueaza cu toti mosii libidinosi pe un joint prin Europa si apoi vine in Romania sa se dea mare mascho dar sta cu butt-plug-ul infipt adanc in poponet . Cea mai tare poza e aia cu banii imrastiati pe patul din dormitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.