Numele meu este anxietate și am George Bonea.

🎧 Live-ul pe Facebook trebuie să fie probă la examenul auto

N-ai chef să citești? Ascultă:

Din păcate trebuie să ne adaptăm la situația actuală. Acum câțiva ani am râs de chinezi că au făcut piste speciale pentru persoanele care merg cu ochii în telefoane, dar cine știe câți oameni a salvat această măsură.

România a avut parte de un nou accident provocat de un șofer care făcea Live pe Facebook.


Asta la câteva zile după ce l-am văzut pe unul din Moldova făcând transmisiune online cu 200 km/oră prin sate. N-a pățit nimic vitezomanul, dar sunt sigur că îngerul lui și-a băgat picioarele și l-a lăsat în plata domnului. „E prea prost să-mi risc penele pentru el”, l-au auzit câțiva arhangheli spunând.

Dar pe ăștia cu duba de pe A3 n-a avut cine-i să-i ajute că la omul prost nici norocul nu trage. N-au murit, dar cred că asta se datorează faptului că Moartea s-a plictisit. E prea ușor. Românii la volan sunt cea mai slabă provocare pentru doamna cu coasa.

E momentul să ne adaptăm. Altfel riscăm să moară și mai mulți proști pe șosele. Și pe Facebook.

Instructorii auto trebuie să-i învețe pe următorii șoferi „profesioniști” că live-ul se face doar, numai și decât în anumite condiții: drum drept, luminozitate bună, potențial crescut de viralizare. Live-ul se face doar cu telefonul prins în suportul special, accesoriu care trebuie neapărat să fie preinstalat pe mașinile noi. Eventual să nu le mai pună volan, dar să fie suportul de Live.

E nevoie de lecții speciale de parcare cu spatele în timp ce faci Live frontal, semnalizarea unui Live cu 50 de minute înainte să-l faci și schimbarea unui telefon cu altul în timpul mersului.

Poate și o bandă specială pentru Live-uri.

Să te pice polițistul la traseu dacă n-ai făcut Live pe Facebook în zonele frumoase. Dacă ai scăpat telefonul din mână în timpul condusului să te tragă pe dreapta și să-ți spună că n-ai nici măcar o șansă.

Repede cu toate astea! Până nu descoperă toți nebunii Instagramul și mor încercând să pună filtrul perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.