Numele meu este anxietate și am George Bonea.

USR Popular? Pe când USR Poponar?

Stau și mă uit la circul din USR și-mi dau seama că am pus ștampilă de la ștampilă pentru a ajuta o dubioșenie cu față votabilă.

Eu mi-am mai recunoscut prostia de a vota cu USR-ul, dar voi, ceilalți alegători USR, n-aveți încă sentimentul că ați ajutat o molie ascunsă printre haine frumoase? Hai, mânuțele sus!

USR se pregătește de luni bune de scindare.

(Cred că) totul a plecat din momentul în care Nicușor n-a vrut să-l primească pe Cioloș în partid. Apoi a mai apărut și ruptura pe subiectul referendumului inițiat de Coaliția pentru Familie. Gata, totul a culminat cu un referendum intern și împărțirea în două tabere distincte: USR Popular și USR Liberal.

E aberant, știu.

E aberant faptul că am votat un partid care de la început n-avea o direcție, ci doar o intenție. E jenant că n-am studiat mai bine lista propușilor din USR. Că nu-i mai votam dacă vedeam că unele fețe pudibonde politic au riduri de expresii naționalisto-habotnice. Pe cuvânt, ieșeam la grătar în ziua alegerilor și cu asta basta!
Surse useristice au spus că tabăra USR Popular e condusă de madam Clotilde. Lucru și mai deranjant în măruntaie pentru c-o creditam și o vedeam capabilă s-o înlocuiască pe Firea. Ba chiar să conducă partidul în locul lui Nicușor.

Iar mi-am luat țeapă!

În anumite privințe sunt absolut nihilist. Așa că-mi doresc un USR, nu rupt în două, ci-n mii de bucățele. Vreau ca iluzia asta să moară în bruma de glorie pe care o mai are și din cenușa ei să ne întoarcem la gălețile PSD-ului, că măcar ăia au fost uniți în prostie.

Așa că-mi doresc un USR-CD, USR condus de Floricica Dansatoarea, USRomânia TV, FCSB-USR, CSA USR, USR-ul de ziua a 7-a, USR-ul celor care vor legalizarea prostituției doar în weekend-uri și USR-ul Ozanei Barabancea, care o să fie și cel mai mare USR.

Acestea fiind zise, singurul politician care nu a reușit să mă dezamăgească, încă, rămâne Ion Rațiu. Dar îi mai dau timp… cine știe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.