S-a românizat și Statul Islamic

Nu știu cum am reușit să stricăm și asta. Cum de a fost posibil să luăm ceva ce este deja defect până la Dumnezeu/Allah și să-l punem pe înc-o pereche de butuci.

Abu Sultan, fost membru ISIS, și-a dat demisia (conform Hotnews) după ce a văzut că în misiunile sinucigașe sunt băgate persoane pe pile. Adică ăi mai mari dintre teroriști își favorizează rudele și prietenii pe când ăștia mai săraci ajung să moară de bătrânețe, nu într-un atentat cum își doresc.

Plus că birocrația te omoară. Se zvonește că bieții teroriști stăteau cu orele la ghișee în timp ce funcționarele se jucau Minesweeper. Nesimțite.

Harold_Kumar_terrorist

Nu știu prea multe despre Abu Sultan, dar îmi imaginez că-i un tânăr cu perspectivă care a terminat deja o facultate, făcută și aia pe sudoarea părinților, ei fiind ziua la muncă în timp ce tânărul Abu stătea acasă și repeta sinuciderea-n metrou sau făcea chestionare rutiere bombă. Ca peste tot, trebuie să ai o bază, un tătic sus pus, o mamă cu funcție. Nu te duci la ISIS și le spui „bă, eu am o facultate, ăsta-i CV-ul meu, deci merit postul de sinucigaș” că-ți râd ăia în față. Păi ce mai poți spune când șeful Statului Islamic îți spune că pe postul tău e fata lui, că are și ea facultate (știm noi cum a făcut-o și p-asta, la Spiru Haret la distanță) și e la fel de competentă să sară în aer.

teror

Ce să facă Abu în cazul ăsta? Să dea șpagă? Păi în ce lume trăim oameni buni dacă am ajuns să dăm șpagă să sărim în aer? Da chiar așa, nu se mai satură Dumnezeu/Allah de atâția corupți și nenorociți? Au ajuns bieții tineri să moară de foame pentru că nu pot să moară în atentate sinucigașe? E normal așa ceva?

Oameni buni, așa se pierd tinerii planetei. În loc să-și îndeplinească visul sunt marginalizați pentru că n-au rude sus puse. Așa ajung tineri precum Abu Sultan să se angajeze la negru, să facă shaorme sau hamboomgeri la Mc pentru a strânge bani să-și ducă și el familia (dacă va avea vreodată una) la un atentat all-inclusive.

Ce să vă mai spun?

Rușine ISIS, Rușine Băsescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.