Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Idei de tapet pentru livinguri mici (P)

Oricine cand alege sa isi decoreze casa apeleaza la diverse tipuri de mobiler care sa faca parte din stilul preferat. In afara de mobilier, culorile peretilor si alte articole ofera acea nota distinctiva a personalitatii pe care fiecare isi doreste sa o impuna.

Tapetul a revenit in tendinte, iar modelele revolutioneaza tot ceea ce inseamna design interior. Daca iti doresti un tapet calitativ si un loc unde sa iti impulsionezi creativitatea, deco-perete.ro este magazinul spre care sa te orientezi.

Variantele de tapet si fototapet din catalogul magazinului mentionat sunt gandite sa imbrace peretii intr-un mod creativ, artistic, oferind in acelasi timp textura peretilor si bucuria unor iluzii optice inedite.

Este adevarat ca multa vreme s-a mers pe ideea decoratiunilor cu var lavabil. Alegerea imbracarii peretilor cu tapet este o alegere nonconformista, dar care transforma un decor banal intr-un loc spectaculos, special ce dezvaluie latura artistica a proprietarului. Un tapet este ideal pentru a decora livingurile mici care nu primesc multa lumina naturala. Daca iti doresti sa creezi iluzia unui spatiu larg si luminos, un tapet sau fototapet de pe Deco-perete.ro ales in mod corespunzator, va conferi incaperii o estetica aparte.

Alege un fototapet 3D sau care este o replica fidela a unui colt preferat din natura si voilà! Vei avea un living complet transformat cu un minim de efort. Un decor anost si lipsit de spatiu va fi reconditionat prin utilizarea unui tapet in nuante calde. In aceeasi ordine de idei nuanta tapetului dicteaza si ideea de camera aerisita, confortabila care imbie la relaxare.

Cum sa creezi puncte de interes cu ajutorul tapetului?

Chiar daca ai un living mic si totul pare inghesuit, cu ajutorul unui tapet potrivit in nuante pastelate vei schimba totul. Este la moda sa acoperi doar cate un perete cu tapet, pentru a evidentia mai bine detaliile artistice. Ideal este sa sa imbraci cu tapet un perete expus. Cu alte cuvinte trebuie sa decorezi peretele care se vede prima data cand intri in living.

De asemenea, daca vrei sa evidentiezi o anumita piesa de mobilier, decoreaza cu tapet peretele din spate. Astfel atat peretele, cat si articolul vizat se transforma in vedete. In materie de stil, cei de la Deco-perete se orienteaza pe trendurile actuale. Se poarta dungile, imprimeurile florale, formele geometrice si cele abstracte. Detaliile cu efecte 3D se regasesc in topul cautarilor, deorece completeaza cu succes stilul modern.

Ce tipuri de tapet sa alegi daca ai un living mic?

Livingul este zona centrala a locuintei. Daca acesta este mic probabil nici restul camerelor nu au o dimensiune considerabila. Inainte de a afla ce modele de tapet sunt potrivite pentru a crea iluzia de spatiu, trebuie sa stii care sunt criteriile unui tapet calitativ.

Daca traficul este intens este recomandat sa optezi pentru un tapet lavabil, mai exact din material vlies sau vinil cu baza vlies. Acesta se curata usor si rezista la UV. Aceast tip de tapet se regaseste in catalogul Deco-perete.ro si are o serie de avantaje greu de ignorat.

            *se monteaza usor;

            *acopera fisurile si defectiunile peretelui;

            *permite peretelui sa respire;

            *design cu decoratiuni inedite.

Regulile de aplicare a tapetului in living sunt dintre cele usoare. Alege nuante deschise, pastelate eventual cu imprimeuri florale daca esti stilul romantic care se asorteaza mereu cu natura. In categoria tapet pentru living gasesti o varietate de modele menite sa iti creeze iluzia de spatiu in mica ta oaza de relaxare din living. Nuantele deschise sunt preferate, deoarece creeaza si senzatia de lumina responsabila cu ideea de spatialitate. Pe www.deco-perete.ro gasesti o gama diversa care sa iti stimuleze creativitatea si sa te inspire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.