Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Varianta băiatului care a furat crucea de Bobotează

Drăgoi Ionuț, cel acuzat că a furat crucea de Bobotează aruncată-n apă de brațul curat al lui Teodosie și prinsă de o fată (subiect despre care am scris și eu acum câteva zile), mi-a lăsat un mesaj privat pe Facebook cu varianta lui și a fost de acord să-i public opinia.

Voi o citiți, dacă vă interesează, și judecați în funcție de cum credeți.

Eu rămân la părerea inițială: e destul de jenant că oamenii au ajuns să se certe de la un simbol aruncat într-o apă rece, o tradiție care n-are a face nici cu Dumnezeu, Iisus sau credința. Cred că dacă stăteau cu toții la mal, beau un ceai și vorbeau despre ce înseamnă credință era mai bine pentru toată lumea și erau șanse mai mari să-l găsească pe Dumnezeu, nu în costume de neopren la câțiva metri de un bărbat dubios în rochie.

Zic și eu… plebea se ceartă pe o cruce și Daniel e supărat că Tesla n-a scos ceva frumos, pe gustul și buzunarul lui…

Buna seara! Numele meu este Drăgoi Ionut ( am fost exact sportiv de performanță , nu cum scrie in unele stiri ca ma dau drept „sportiv”) si vreau sa fac publice niste imagini si sa spun ce este si in spatele ecranelor, lucruri pe care oamenii nu le cunosc, iar din cauza aceasta trag niste concluzii greșite. Totul a fost atent selecționat, ca sa se mediatizeze doar partea aceasta, iar eu sa pic într-o postură foarte urâtă. De ce? Ca aceasta „campioana” sa nu aiba imaginea pătată.

Mai jos am sa las niste imagini cu mesajul pe care am incercat sa-l trimit părintelui Eugen Tanasescu, dar nu am reusit pentru ca nu am avut posibilitatea din partea Facebook ului, însă pe care l-am postat in comentarii la filmulețul postat de dumnealui in care ma face „HOT” pe nedrept, în condițiile în care nu a stat de vorbă cu mine, în condițiile în care nu m-a intrebat absolut nimic. Ba mai mult, datorită unui domn al cărui nume nu doresc sa-l dau si cărui ii multumesc din suflet ca m-a ajutat, am obținut niste răspunsuri din partea acestui domn preot, pentru ca cu acesta a putut purta o conversatie, însă cu mine Nu. Va las pe dumneavoastra sa cititi aceste mesaje si sa va spuneti opiniile. Eu m-am lămurit in privinta aceasta. In loc sa aplaneze situația, sa caute adevarul si sa faca pace intre oameni a facut exact contrariul.
Bun..Pe lângă aceasta poveste cu acest domn, eu am postat mesajul meu si in sectiunea de comentarii la o postare in care adevarul nu prea exista, pe contul acestei „campiaone”. Intrebarea mea este : Daca aceasta fata se simte cu adevarul total in maini DE CE MI-A DAT BLOCK? CA SA NU MAI APARA MESAJUL MEU PE PAGINA EI, SA NU-L MAI POATA VEDEA NIMENI!!!! Am lasat si dovada acestui lucru in imagini mai jos

CITITI VA ROG MESAJUL MEU ADRESAT ACELUI PREOT CU ATENTIE SI RELUATI FILMAREA DE LA CAPĂT.

2 răspunsuri

  1. Ma cam doare in pula de cine a prins crucea de fapt si cine are dreptate. Cum ziceai tu, puteau sta binemersi la mal toti, sa bea un ceai cald si sa povesteasca de Mos Craciun. Sau sa faca o orgie filmata pentru pornhub (asa poate castigau si ceva bani).
    Legat de articol, George tu mereu ai dezbatut anumite lucruri transparent si apreciez mult asta ai putea fi colaborator pentru recorder, esti bun.
    Si legat de media, normal ca televiziunile au explodat. Rating-ul e pretios pentru ele, e hrana lor zilnica!! Asa ca nu e de mirare ca au dezbatut cine a prins crucea „pana la dumnezeu si inapoi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.