Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Învață să ajungi un prădător sexual

Până acum n-am avut chef și răbdare să-mi dau cu părerea despre unii speakeri motivaționali sau coacheri. E o treabă obositoare pentru că intri pe un teritoriu mâlos în care majoritatea celor din tagma asta se apără chiar dacă, în ansamblu, își fură pâinea folosind aceleași truisme sforăitoare și având la bază (de cele mai multe ori) același analfabetism științific.

Eu l-am descoperit târziu pe Răzvan Bujor, omul care bagă femei în viața IT-iștilor triști și ocupați.

Acest Tinder uman. OkCupid de Pipera. Hitch bolnav de platfus bucal.

Acum mult timp își bătea joc de el Vali Dobrogeanu într-un video care, din păcate, n-a scos la iveală cât de bolnăvicioase sunt sfaturile acestui coacher care astăzi se laudă cu sute de clienți/pacienți.

Am văzut clipul de acum câțiva ani când Bujor își învăța ucenicii cum să fie prădători în cluburi și cum să obțină, în cele mai penibile și (aproape) violente moduri, un sărut. E atât de grețos ce promovează el în video-ul ăla încât mă gândesc cu groază la faptul că (dacă-l credem pe Bujor că are clienți) astăzi în cluburile din București sunt sute de bărbați care folosesc tehnici de judo pentru a pune botul pe niște buze.

În clipul ăla o să descoperiți că pentru guru bărbaților fără timp pentru agățat (sau capacități) femeile sunt niște cretine care s-ar lăsa pupate de orice infantil libidinos. Dacă astea sunt sfaturile pe care le urmează unii masculi nu-mi pare rău c-o să rămână singuri, frustrați și cu o percepție greșită și grețoasă despre femei.

Ăștia-s ăia care cred că femeile care nu-i vor pe ei sunt materialiste, curve și proaste.

În ultimele clipuri (pentru că am vrut să văd cum a evoluat acest non-fenomen) am remarcat câteva îmbunătățiri. Se filmează mai bine, are o atitudine de parcă a băut ceai cu Jung și folosește cuvinte și sintagme simandicoase care n-au nici măcar o legătură cu realitatea: „scara conștiinței lui Richard Dawkins”. Ce? Cum? De unde?

Faptul că acest coacher n-a șters video-ul ăla de pe net e semn că el încă mai crede în valorile alea.

Faptul că unii apelează la el pentru sfaturi e semn rău. Știu că are puține vizualizări pe internet, dar dacă Bujor îl învață chiar și pe un singur frustrat că femeia se sărută cu forța, prin metode învățate în lupte corp la corp, nu știu cât de bine e pentru cunoștințele tale de sex feminin.

Nu înțeleg cum de nu s-au sesizat oamenii ăia de bine care apără drepturile femeilor. Eu știu că-s întârziat… dar…

Cel mai bun sfat, dacă vrei să ai un minim de succes cu femeile, e să nu faci ce-ți spun toate plantele de câmp.

Un răspuns

  1. La cat material a publicat, puteai sa scrii mai mult de 2 fraze. Ma rog, drepturile femeilor nu sunt asa de importante ca altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.