Numele meu este anxietate și am George Bonea.

„Femeile” care-i fac pe misogini să pară oameni mișto

Misoginii-s nașpa și cred că asta-i tot ce putem spune despre ei. Da, sunt comici („George, misoginismul nu e amuzant!”) când se iau în serios și reduc femeia la un obiect de care să ții când faci sex, pentru că au avut ei probleme cu mama, vreo figură feminină castratoare, ori o fostă care le-a rupt suflețelul.

Dar în 2018 nu știu cât rău mai fac misoginii (ăia declarativi, fără putere decizională).

Pe când femeile… când ești femeie trebuie să te ferească sfântul de femei. Vă sfâșiați între voi. Bine, „femei”….

De ceva timp presa internațională vorbește despre un presupun caz de viol, personajul negativ fiind fotbalistul Cristiano Ronaldo. Cică-n 2009 Ronaldo n-a fost prea romantic și galant cu o domnișoară și a forțat intrarea-n sufletul ei.

Apoi a plătit o sumă frumușică să-i închidă gura tinerei și ea a făcut nițică terapie să-și închidă rănile sufletești. Dar n-a reușit că știți vorba aia, „nu uiți când intră Balonul de Aur în tine”. Mai ales cu forța.

Și cine a sărit în apărarea lui Ronaldo (pentru că avea nevoie)? Anamaria Prodan, bărbatul din relația cu Reghendamf. Ce? Văd și orbii că nu-i cea mai feminină ființă. „Ce Bonea, feminină înseamnă să stea la cratiță?”. Nu. Înseamnă să nu fie birjăreasă. „Ce Bonea, birjăresele nu-s feminine?”. N-ajungem nicăieri…

Prodanca n-a zis și ea că Ronaldo e nevinovat pentru că-l cunoaște, s-au epilat împreună pe picioare, Cristi fiind un băiat religios cu frică de Dumnezeu și vaginofobie. A zis că s-a trezit și violata aia să spună după „20 de ani”. Că vrea mai mulți bani. De parcă toate femeile-s absolvente de Drept la Universitatea Ecologică…

 „Știi cum e cu femeile astea care își aduc aminte după 20 de ani că au fost violate de un bărbat? I-a plăcut atunci violul și și-a adus aminte după 20 de ani, când ăsta e Ronaldo. Dacă era neica-nimeni pe stradă…”

Dacă spui că-i melteancă redusă o să-ți spună că are ultimul tip de mașină, lucru care îi întărește imaginea de ființă valoroasă.

Din punctul ăsta nu ai ce să mai discuți cu ea, e becaliană. Dar e surprinzător că n-a apărut nici măcar o voce rațional-feminină în peisaj (mai ales alea care adoră să taxeze umorul misogin) și să-i dea două labii peste bot suratei. Să-i explice cât se poate de drăguț, ca de la femeie la o relativă, cum stă treaba cu violul, terapia, shamingu`.

N-a zis nimeni nimic. Prodanca se pupă pe brand și crește testosteronul în ea de mândră și deșteaptă ce e.

În aceste condiții, dacă voi între voi nu vă protejați de unde pretenții de la basculangii needucați? Oricum, la toate vă place violul, nu Anamaria?

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.