USR Popular? Pe când USR Poponar?

0

Stau și mă uit la circul din USR și-mi dau seama că am pus ștampilă de la ștampilă pentru a ajuta o dubioșenie cu față votabilă.

Eu mi-am mai recunoscut prostia de a vota cu USR-ul, dar voi, ceilalți alegători USR, n-aveți încă sentimentul că ați ajutat o molie ascunsă printre haine frumoase? Hai, mânuțele sus!

USR se pregătește de luni bune de scindare.

(Cred că) totul a plecat din momentul în care Nicușor n-a vrut să-l primească pe Cioloș în partid. Apoi a mai apărut și ruptura pe subiectul referendumului inițiat de Coaliția pentru Familie. Gata, totul a culminat cu un referendum intern și împărțirea în două tabere distincte: USR Popular și USR Liberal.

E aberant, știu.

E aberant faptul că am votat un partid care de la început n-avea o direcție, ci doar o intenție. E jenant că n-am studiat mai bine lista propușilor din USR. Că nu-i mai votam dacă vedeam că unele fețe pudibonde politic au riduri de expresii naționalisto-habotnice. Pe cuvânt, ieșeam la grătar în ziua alegerilor și cu asta basta!
Surse useristice au spus că tabăra USR Popular e condusă de madam Clotilde. Lucru și mai deranjant în măruntaie pentru c-o creditam și o vedeam capabilă s-o înlocuiască pe Firea. Ba chiar să conducă partidul în locul lui Nicușor.

Iar mi-am luat țeapă!

În anumite privințe sunt absolut nihilist. Așa că-mi doresc un USR, nu rupt în două, ci-n mii de bucățele. Vreau ca iluzia asta să moară în bruma de glorie pe care o mai are și din cenușa ei să ne întoarcem la gălețile PSD-ului, că măcar ăia au fost uniți în prostie.

Așa că-mi doresc un USR-CD, USR condus de Floricica Dansatoarea, USRomânia TV, FCSB-USR, CSA USR, USR-ul de ziua a 7-a, USR-ul celor care vor legalizarea prostituției doar în weekend-uri și USR-ul Ozanei Barabancea, care o să fie și cel mai mare USR.

Acestea fiind zise, singurul politician care nu a reușit să mă dezamăgească, încă, rămâne Ion Rațiu. Dar îi mai dau timp… cine știe…

USR Popular? Pe când USR Poponar? 1
Recomandări
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *