Oare ce cafea bea George Clooney?

4

Prima oară l-am remarcat pe George Clooney savurând o cafea într-un poster uriaș pe un bloc din București. L-am privit vreo lună de zile cum bea galeș din ceșcuța mica pe care scrie Nespresso.

Mi-am zis: „fantastic domnule! Un actor atât de mare, atât de bogat, bea o cafea atât de obișnuită!”. Nu-mi venea să cred.

Apoi am văzut că reclama devine sufocantă. Oriunde merg îl văd pe Georgică savurând cafeaua asta cu iz pretențios de hypermarket de cartier. Și am început să-mi pun întrebări: oare e adevărat? Oare să fie asta cafeaua preferată de un actor care face milioane de dolari anual?

Nu cumva George Clooney bea cafea d-aia scumpă din boabe mâncate de maimuțe cu fundul roșu, defecate, spălate cu apă Evian, șterse cu o cârpă din mătase cusută de măicuțe virgine din Tibet și măcinate sub câlcâiele fine și parfumate ale unor chinezoaice tinere? Oare?

Vreți să-mi spuneți, prin reclame, că George Clooney bea Nespresso în fiecare dimineață, apoi ronțăie un Făgăraș și pleacă la filmări într-un Logan?

Dacă-i pe așa înseamnă că Iglesias jr. chiar aleargă după femei pe stradă pentru un Lays. Eu credeam că-i doar o reclamă proastă, dar poftim, nu-i așa. Și Messi bea Pepsi, nu apă, iar Cristiano Ronaldo mănâncă zilnic la KFC.

Da domnule, nu-i publicitate ci realitate.

Clooney, când te văd într-o reclamă la Bucegi? Știu că ei n-au bani să te plătească, dar tu o faci de drag, fiind client, nu?

Recomandări
4 Comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *