Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Dive și muieri

Eu când văd și aud ce consideră mass-media și majoritatea ca fiind o „femeie frumoasă” simt un șut în testiculele ancestrale.

Când îi văd pe unii cum bălesc după Antonia sau Inna îmi vine să le dau o babețică și să-i invit într-un mall din țară, gură de metrou, stație de autobuz sau… practic oriunde. Țara asta-i plină de femei frumoase, dar ne-au picat cu tronc câteva mai ambițioase care n-au avut altă treabă decât să-și vândă aspectul. Știu că-ți pare de necrezut, dar undeva, într-un orășel de provincie, sau într-un cartier mărginaș din București, o să găsești zeci/sute/mii de femei și mai frumoase, și mai deștepte, și mai și ca alea de le vezi tu prin revistele glossy. Trebuie doar să ridici ochii din smartphone sau din tabloid.

Dar de amorul dezbaterii hai să vorbim de femei frumoase-n showbizz. Din România nu-mi vine vreuna în minte acum, dar sunt sigur că există. Doar că nu le văd eu de pâcla de „dive”. Știu că Inna, Antonia, Alexandra Stan și încă una s-au unit sub numele de G Girls. Promovând același rahat muzical pe care-l fac solo, acum fiind mizerie x4, duduițele oferă publicului „frumusețe”.

Și când îi aud pe unii cum spun că ele sunt frumoase îmi dau seama că n-au văzut femei frumoase în viața lor.

Sunt genul de oameni care dacă dau de o femeie pensată și epilată pi colo, pi colo, cred că ăla-i nivelul suprem de frumusețe. Dacă mai merge și la sală, face sporturi cu nume greu de pronunțat, și se mișcă spasmatic în ceea ce unii numers „dans”… văleu, e de ținut.

Așa că mă simt nevoit să vă arăt și eu o vedetă frumoasă. După mine. Nu e ceva foarte diferit, ca fizic, de Antonia sau Inna, adică nu vreo șoldănoasă/curoasă/țâțoasă. Dar o femeie fină, interesantă. Femeie. Mai știți d-astea?

Faza cu adevărat amuzantă este că Debbie Harry, solista de mai sus, are 70 de ani acum. Și la vârsta asta arată mai bine ca multe vedete tinere de la noi. Fără operații (nu din ce am găsit eu pe net). Pur și simplu femeia n-a exagerat cu nimic. Păi le vedeți voi verzi și proaspete pe divele noastre și la 70 de ani? Pe la vreo 40-50 o să-nceapă să cadă pielea pe ele. De fapt, n-o să cadă, ci o să-ncerce să fugă. Dar o vor prinde în agrafe, botox și plastic și vor arăta toate ca niște ogari cu cleme de rufe prinse la ceafă.

Asta-i faza cu frumusețea. Dacă te-ai trezit dimineață și ești frumoasă încă din prima secundă, înseamnă că ești frumoasă. Dacă porți un sac de gunoi, dar ești frumoasă, înseamnă că ești frumoasă. Dacă fața ta n-a văzut niciodată fond de ten și machiaj excesiv, dar ești frumoasă, înseamnă că ești frumoasă.

Și să știți că problema nu e (neapărat) la corp. Că-s silicoane, sau nu, nu asta contează așa mult. Sânii există de mult. La fel și decolteurile, fustele scurte  sau mulate. Problema e cu atitudinea. Astea de acum sunt ieftine și obsedate să fie remarcate. Unde mai e frumusețea dacă-mi arăți tot din prima?

În plus, dacă nu poți fără ruj, rimel, fond de ten, creme, gloss, creion, ojă, sutienul perfect, hainele alea perfecta, silicoane ș.a.m.d.., ghici ce? Nu ești frumoasă. Ești varianta țăranului care-și pune sigla BMW pe Logan.

Așa că încetați prostiile cu „femei frumoase” și citiți presa doar pentru știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.