Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ipocrizia când îmi vine rup discursul de pe mine

Internetul e plin cu români toleranți și fără simțăminte patriotice. Oameni pierduți și dezrădăcinați! Au sărit toți în capul Lianei Stanciu pentru susținerea Coaliției pentru Familie și a scrisorii semnate de 3 milioane de creștini adevărați. Așa că vedeta Magic FM a revenit cu o rectificare: am înțeles noi greșit, ca proștii. Ea a vrut să spună cu altceva. Cu totul altceva!

„Nu pentru asta militez eu, ci pentru o soluție pentru copiii abandonați, pentru copii cu probleme, pentru copiii care nu au familie și nu sunt doriți. Treaba mea este să contruiesc ceva pentru ei.”

Mai multe pe Pagina de Media.

 

Pfuai, ce proști suntem cu toții. Liana Staciu voia să ajute copiii fără părinți, dar din greșeală și-a dat mecla pe campania unei grupări ultra-religioase și homofobe. Băi, am fost mințiți. Toți. Sunt sigur că mafia evreiască-i la mijloc.

Liana Stanciu, îmi cer scuze. Gata, acum dau drumul radioului pe Magic FM să-l ascult pe Elton John, pe care-l vei difuza cu zâmbetul până la urechi, tu fiind super fericită pentru căsnicia lui.

Să vezi că la cât de proști și influențabili suntem noi internauții, nici Olivia Steer nu-i așa rea. Ea săraca n-are ceva cu vaccinurile. Ea de fapt vrea să protejeze fesierele micuților și balenele din Pacific. Nicidecum n-a militat pentru o practică nocivă care poate duce la moartea unor copii. Ce naivi suntem. Și când mă gândesc la faptul că am propus ca Olivia Steer să joace-n videoclipul piesei „Mă ucide ea…” de Mihail.

Înțelegând eroare în care am intrat îmi dau seama că-s mult mai mulți nevinovați în istorie, dar am înțeles noi totul prost.

Ceaușescu n-a vrut ca părinții noștri să stea la cozi. Voia să testeze asfaltul de pe trotuare și să-i țină la aer curat, afară din casă.

Stalin nu trimitea de nebun oamenii în gulaguri. La fel, am înțeles noi totul aiurea. Omul voia să-i pună la mișcare fizică, și pentru că nu se inventase World Class pe atunci făcea și el ce putea. A făcut Gulag Class.

De Hitler ce să mai zic. Am greșit total. Omul a vrut să viziteze Europa pe tanc și noi ca proștii am crezut că ne invadează. Cât despre evrei, e clar că s-au omorât singuri ca să-l scoată vinovat pe Hitler, că aveau boală pe el. De ce? Nu știu… evrei.

Acestea fiind zise, din nou, Liana ne cerem scuze. Tu nu ești homofobă. Ești doar o tolerantă preocupată de soarta copiilor fără părinți care a făcut campanie pentru o cauză homofobă. Clar ca „arbeit macht frei”.

De departe cei mai jenanți și lași oameni sunt ăia care nu-și asumă faptele. Înseamnă că n-au învățat nimic și tot la ei se gândesc. Așa și-n cazul de mai sus. Precum o pisică, duduia familistă a căutat să cadă-n picioare, n-a avut curajul să spună cu gurița ei de radio „da domnule, urăsc poponarii!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.