Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cea mai scurtă scrisoare către 3 milioane de Liane Stanciu

Vedeta Liana Stanciu e fericită. Așa cum se vede și-n filmarea de mai jos, a mai mare realizare a poporului român e pe cai mari: modificarea Constituției! 3 milioane de români au semnat cu sânge și sudoare ca-n cartea de căpătâi a țării să scrie negru pe alb că familie e compusă EXCLUSIV din bărbat-femeie-copil-preot-moaște.

Liana Staciu se bucură la gândul că familia românească va avea o viață mai ușoară știind că poponarii/gheii/pidosnicii/ucigă-i-toaca nu vor avea voie niciodată să-și facă rate împreună, ori să-și lase moșteniri așa cum simt cu inima, nu cu legislația. Ca orice alt om.

Liana Stanciu, o femeie trecută prin multe greutăți în viață, e sigură că intoleranța față de alți creștini (WOW! Există gay creștini!) e cheia spre fericire. Aș putea să fiu foarte cinic și să-i spun vreo două despre cum nu gheii-s vinovați că unele chestii, boli sau războaie, certuri sau probleme personale… dar o să vă las pe voi să-mi deduceți nesimțirea.

Liana Stanciu, probabil, crede că poponăria se transmite ca gripa, așa cum deputatul PSD Ninel Peia crede că educația sexuală-n școli e nasoală și îi va învăța pe cei mici cum să fie gay. În materie de conspirații și prostie, Ninel îl face și pe Vadim să roșească. Chiar și mort.

Ninel și alegătorii lui sunt dovada clară a faptului că mașina timpului există și printr-o ușă cosmică din țară intră-n secolul nostru o grămadă de fosile ale secolelor de aur când se ardeau oameni mai mult decât lemne.

Liana Stanciu lucrează la radio și se bucură de faptul că are libertatea de a se exprima în fiecare zi. Ce frumoasă-i libertatea de exprimare. Să fie la toată lumea, nu? Cu excepția celor care nu-s ca noi.

Liana Stanciu luptă pentru protejarea familiei. Nu prin a purta de grijă soțiilor bătute, plozilor trimiși la cerșit de părinți, ori taților șomeri. Pentru Liana Stanciu gheii sunt pericolul familiei.

Bravo Liana Stanciu. Bravo Ninel.

Dar cu femeile astea fără batic și care nu stau la cratiță ce facem?

P.S. – află de AICI cum să-i explici plodului ce-s homosexualii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.