Dumnezeu/Allah/Buddha/etc., unde te aflai azi la ora 7, ora locală în Belgia?

3

Dumnezeu/Allah/Buddha/Odin/Zeus și cum vrei să-ți mai spui în funcție de zonă, țară sau limbă, unde erai astăzi pe la ora 7, ora Belgiei? Ce s-a întâmplat cu omniprezența, omnipotența și omnisciența ta? Și nu doar în această dimineață, ci în mai multe zile.

Unde te aflai când au avut loc atentatele din Franța, SUA, Anglia? În ultimele luni Turcia bubuie non-stop, Siria e un poligon de tragere și Boko Haram pare că și-a deschis măcelărie la câte trupuri tranșează prin Africa. Știi despre ce vorbesc? Ai auzit ceva? De-a lungul istoriei, când cruciații au șters orașe de pe hartă, preoții au ars mii de oameni și alți milioane s-au omorât pe fronturi în numele pelerinajului, pe unde erai? Pe ce nor? Pe care parte a cerului? Te-ai uitat cumva la planeta greșită? Recunoște, erai cumva cu spatele la Terra și te uitai ce frumos bate vântul pe Marte?

Nu te întreb de nebun, dar unii oameni ți-au strigat numele și apoi au făcut lucruri nasoale. Oribile! Dacă strigau „Darwin!” și apoi se aruncau în aer nu te deranjam pe tine, ci îi băteam la ușă bărbosului, dar de-a lungul istoriei toți au urlat „Dumnezeu/Allah/etc. e mare” și apoi au făcut bum sau au dat cu sabia. Asta ne face să ne punem întrebări.

Crezi că au vreo legătură cu tine?

Colaborezi cumva cu ei?

Îi sponsorizezi în vreun fel?

Poate sunt niște nebuni care se folosesc de imaginea și puterea ta, nu știu.

Dă și tu un semn. Nu în felii de pâine, nu cartofi, ori icoane care să lăcrimeze. Spune ceva. Am auzit că pe vremea lui Constantin cel Mare ai imprimat o cruce și un mesaj pe cer. Poți să mai faci asta? Măcar un mesaj scurt dacă n-ai timp… un simplu „n-am fost eu” sau „brb, în vacanță”.

Până la noi date despre această anchetă ne simțim nevoiți să te punem sub supraveghere. Momentan ești doar martor și ar ajuta foarte mult specia dacă ai spune ceva. Altfel suntem nevoiți să te considerăm complice. Și din ce zic unii tu n-ai face niciodată rău… dar mna…

Continuarea AICI!

 

Recomandări
3 Comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *