Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Dumnezeu/Allah/Buddha/etc., unde te aflai azi la ora 7, ora locală în Belgia?

Dumnezeu/Allah/Buddha/Odin/Zeus și cum vrei să-ți mai spui în funcție de zonă, țară sau limbă, unde erai astăzi pe la ora 7, ora Belgiei? Ce s-a întâmplat cu omniprezența, omnipotența și omnisciența ta? Și nu doar în această dimineață, ci în mai multe zile.

Unde te aflai când au avut loc atentatele din Franța, SUA, Anglia? În ultimele luni Turcia bubuie non-stop, Siria e un poligon de tragere și Boko Haram pare că și-a deschis măcelărie la câte trupuri tranșează prin Africa. Știi despre ce vorbesc? Ai auzit ceva? De-a lungul istoriei, când cruciații au șters orașe de pe hartă, preoții au ars mii de oameni și alți milioane s-au omorât pe fronturi în numele pelerinajului, pe unde erai? Pe ce nor? Pe care parte a cerului? Te-ai uitat cumva la planeta greșită? Recunoște, erai cumva cu spatele la Terra și te uitai ce frumos bate vântul pe Marte?

Nu te întreb de nebun, dar unii oameni ți-au strigat numele și apoi au făcut lucruri nasoale. Oribile! Dacă strigau „Darwin!” și apoi se aruncau în aer nu te deranjam pe tine, ci îi băteam la ușă bărbosului, dar de-a lungul istoriei toți au urlat „Dumnezeu/Allah/etc. e mare” și apoi au făcut bum sau au dat cu sabia. Asta ne face să ne punem întrebări.

Crezi că au vreo legătură cu tine?

Colaborezi cumva cu ei?

Îi sponsorizezi în vreun fel?

Poate sunt niște nebuni care se folosesc de imaginea și puterea ta, nu știu.

Dă și tu un semn. Nu în felii de pâine, nu cartofi, ori icoane care să lăcrimeze. Spune ceva. Am auzit că pe vremea lui Constantin cel Mare ai imprimat o cruce și un mesaj pe cer. Poți să mai faci asta? Măcar un mesaj scurt dacă n-ai timp… un simplu „n-am fost eu” sau „brb, în vacanță”.

Până la noi date despre această anchetă ne simțim nevoiți să te punem sub supraveghere. Momentan ești doar martor și ar ajuta foarte mult specia dacă ai spune ceva. Altfel suntem nevoiți să te considerăm complice. Și din ce zic unii tu n-ai face niciodată rău… dar mna…

Continuarea AICI!

 

3 răspunsuri

  1. Ma noi suntem vai si amar si vreti ca Dumnezeu sa ne asculte? Logic sa se intample atatea pentru ca nimanui nu ii mai pasa de Dumnezeu, Lui de ce i-ar pasa de noi?!?!? Cand ii la moda mai nou sa fii ateu . Voi chiar nu vedeti in ce lume traim? La cat de rai suntem unii cu altii si ne dam in cap si au ajuns sa se urasca si fratii intre ei credeti ca meritam ceva mai mult ??Fuck off , religia musulmana nu are nici o legatura cu Dumnezeul adevarat. Si cine suntem noi sa Il judecam pe El ? Va fii o zi cand veti da socoteala pentru bajocura pe care o faceti la adresa Lui. 😉

    1. Dute si culca-te si tu si dumnezeul tau bolnav,ups el doarme deja.Daca ar exista iad si rai,dumnezeu si Satana,mi-as traii toata viata in smerenie si bunatate iar la final as alege sa merg cu satan,nu as putea traii slavind o fiinta atat de bolnava.La urma urmei,problema nu e religia,problema sunt dobitoci indoctrinati ca voi.Va meritati soarta,pupatori de hoituri ce sunteti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.