Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Țâțe și pariuri sportive (NSFW)

Dacă ai dat vreo tură prin oraș sigur ai văzut multitudinea de panouri publicitare cu despuiate crăcite și lăptării enasciene care te îmbie să joci la pariuri.

Pe la Timpuri Noi se revarsă doi sâni în spatele unor mingi de fotbal și ești îndemnat să pariezi pentru că-i totul “100% Legal”. Nici un kilometru mai departe, un alt panou, de data asta cu o fătucă leșinată-n chiloței lângă o minge te ademenește să-ți riști banii pe vreo echipă/un sportive. Cred că dacă mai mergeam o stație de tramvai în plus o vedeam pe una într-un panou în mijlocul unei tribune… fericită că e înconjurată de cote mari, „stropită” cu bilete de pariuri, ș.a.m.d.. 100% Legal! 

fermapolitica.ro
fermapolitica.ro

Personal cred că trebuie să ai creierul la fel de neted precum o minge de fotbal și mic precum una de tenis să-ți cheltui banii la pariuri îndemnat de vreo despuiată, dar asta nu este treaba mea. Da, oamenii de știință au demonstrate că este o boală, dar prefer să-mi spui “am cheluit banii la pariuri pentru că-s bolnav, nu pentru că am văzut-o p-aia în panou”. Ai puțină demnitate Onan!

Este oricum fabulos că ne opunem educației sexuale în școli, dar poți vedea erotism peste tot, chiar și acolo unde n-are ce să caute pentru că nu permite logica și contextul. De exemplu, ce o să-i spui plodului tău când te va întreba:

Tati, dacă fotbalul e un sport pe care-l fac mai mult băieții, de ce în reclamă apare o tanti? Și de ce e dezbrăcată? Și de ce ține două mingii în dreptul pieptului? Și de ce zâmbește de parcă-i prietenă cu toți fotbaliștii din Liga I și sare din… Audi în BMW?”. Ce poți să-i mai spui atunci? Că Zâna Măseluță e în cârdășie cu Verde Împărat și Harap Alb în luptă cu Spânul… fotbal și țâțe?

Pentru că sunt, totuși, băiat finuț, m-am gândit să ajut bijniss-urile de pariuri cu viitoarele panouri.

De ce nu, știu două-trei site-uri de unde-și pot lua și material pentru un spot TV. Mi-a spus un prieten.

hot 1


hot 2

hot 3

Bine, am putea opta oricând pentru varianta sinceră:

hot 4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.