Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Despre părinții care nasc ținte vii

În ultimii ani s-a tot dezbătut dacă să-i castreze chimic sau nu pe pedofili. Nu știu la ce concluzie au ajuns cu asta pentru că într-un punct al dezbaterii s-au inflamat spiritele, fiind comparată castrarea cu sentința la moarte. Voci împotriva castrării spuneau că nu-i moral/etic/„ne jucăm de-a Dumnezeu”. Până atunci…

mama 2

o mamă și-a lăsat copiii să ardă-n casă. Povestea e de fapt mai lungă și începe cam așa:

Alina s-a măritat cu Neculai. Împreună au făcut șase copii. Alina și Neculai formează un cuplu de bețivi de ultimă speță. Probabil amândoi din părinți intelectuali, sătui de atâta carte, s-au izolat în alcool. Într-o seară Neculai se-mbată groaznic și se enervează atât de rău că plânge bebelușul încât îl omoară cu lovituri de biberon în cap. Apoi își strânge de gât un alt copil. Neculai pleacă la pușcărie. Alina rămâne acasă cu patru copii. Într-o seară pleacă la ora 21 să cumpere pâine și se-ntoarce la ora 23. Probabil femeia a plecat din Uricani, Valea Jiului până la un Mega Image din București pentru o pâine, altfel nu-mi explic de ce a durat atâta shopping-ul.

Când a plecat de acasă a lăsat o lumânare aprinsă-n camera copiiilor și a închis ușa cu cheia. Casa a luat foc. Văzând incendiul, beată, a preferat să fugă și să-și lase plozii să ardă. Încă ceva-n plus de adăugat la CV pentru acești părinți fabuloși care au în total 13 dosare penale, fiind remarcați și pentru loviri și lipsire de libertate.

Recensământ?

Doi uciși de tată, trei omorâți prin imprudență de mamă și încă un copil în viață care sigur se simte ca-n filmul Final Destination. Nu știe din ce parte-l lovește.

mama 4

Știm deja că-n România părinții iresponsabili au viață ușoară. Sunt „monitorizați”. Justiția se mișcă greu în cazuri d-astea pentru că „Doamne ferește, nu vrei să-i furi copilului șansa de a crește într-o familie…”, fie aia și criminală. Dacă pe Alina n-o găsește nimeni vinovată și n-o bagă undeva de unde să nu mai facă alte victime (femeia asta nu naște copii, ci ținte vii), evident c-o să mai nască. Aparent e singurul lucru natural pe care-l face.

Cu soțul, un vecin, sau alt vecin, sigur o să mai rămână gravidă. Ș-apoi povestea se va repeta. Cei răspunzători pentru lăsarea acestei femei în libertate sigur nu știu un lucru: prostia omoară în n-jpe mii de feluri. Chiar vrem să vedem câtă prostie sadică zace-n această mamă?

Din păcate ca ea sunt multe și genul ăsta de oameni sunt o jignire pentru cei care-și doresc foarte mult un copil și nu pot face. Și asta-i trist. Criminal de trist.

mama 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.