Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cât de rău o s-o ducem dacă se căsătoresc homosexualii?

Poate sună incredibil, dar 22 de europarlamentari români au votat pentru o viitoare lege ce permite căsătoriile între oamenii de același sex. Dacă nu știați de această scârbăvnicie verificați repede icoana din bucătărie, că ea sigur lăcrimează Pepsi de trei zile.

Acum întrebarea e logică: o s-o mierlim sufletește dacă-și pun homosexualii inelul pe deget? Evident că da!

Din surse, nu prea sigure, am auzit că Patriarhul Daniel a făcut herpes la colțul gurii de când cu legea asta și nu mai închide ochii de supărare că lumea se dă cu necuratul. Cică-i așa debusolat că era s-o scoată pe Parascheva la pupat acum, nu-n toamnă când îi vine rânduiala.

Dan Puric e cu atât mai debusolat. Cică ăsta-i rolul vieții lui, s-o țină langa cu nedreptatea spirituală care se abate asupra ancestralei Grădini a Maicii Domnului care este România.

Nu mi-am imaginat niciodată că dacă doi bărbați se țin de mână și se iubesc planeta o să se ducă, dar ce-mi arde mie de planetă, când România va cădea într-un hău existențial. Practic o să ne scufundăm de nici separatiștii unguri nu vor mai avea de unde să ia Ardealul.

Odată legalizată căsătoria gay or să se strice și puținii kilometri de autostradă pe care-i avem. O să mergem iar pe piatră cubică și pământ uscat. Vor cădea blocurile mai ceva ca-n 1977, că gayilor căsătoriți nu le arde de infrastructură ci vor să facă sodomie pe străzi în văzul copiiilor. Vă zic eu, o să ducem dorul contrabandiștilor de țigări și a hoților de buzunare când străzile vor cădea pradă măscărilor pline de curcubee.

Nici nu vreau să mă gândesc la alte lucruri care vor scufunda România.

Câinii vor umple străzile cu și mai mult rahat, străzile se vor umple de mașini cu numere de Bulgaria și politicienii vor muta Casa Poporului la Rahova de unde vor conduce așa cum îi taie capul.

Evident natalitatea va scădea astfel încât vom mai rămâne doar vreo 100 de heterosexuali, Daniela Crudu, Trăistariu și 20 de milioane de gay, așteptând să murim că nimeni nu e capabil să facă un copil. Cred că și Iisus o să vină mai repede, convins că totul a scăpat de sub control. De Catedrala Mântuirii Neamului nici nu mai vorbesc. O să cadă mai des ca mânăstirea lui Manole. Până nu zidim o asistentă TV virgină în temelie n-o să țină.

De aș putea face ceva…. să nu mai fiu sarcastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.