Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Olivia Steer vs. Medici vs. Moaște vs. …

Despre asta se vorbește de zile bune.

„Olivia Steer trebuie oprită pentru că-i îndeamnă pe oameni să nu se vaccineze și… ”. De cealaltă parte, fanii Oliviei Steer consideră că medicina are prea multe hibe și dacă-i credem pe conspiraționiști: nu poți avea încredere în medicină când atâtea boli apar în laboratoare.


Problema, dacă avem una, e DE CE ATÂTA DERANJ?! De ce nu-i putem lăsa pe unii oameni să fie cum vor? O să-mi spuneți că apar epidemii și focare de X boli pentru că nu se mai vaccinează copiii unora, dar dacă eu sunt vaccinat înseamnă că-s ok, nu mor, nu? În cel mai rău caz pățește ceva omul care refuză vaccinul, dar el și-a asumat riscul ăsta când a ales pentru el (ori pentru copil) și a preferat să-l frece cu miere și ceai de ciuboțica cucului pe frunte. Știu, o să-mi spui că-i viața unui alt om în pericol și că nu-i politically corect, dar când oamenii mor din decizii pe care le iau se numește selecție naturală. La fel de posibil e să facem toți vaccinații pământului autism și să ne întrețină cei care acum își administrează zilnic infuzii de plante. Cine știe.

E o loterie.


Dacă mă întrebați pe mine, ca utilizator de produse farmaceutice, o să spun că nu Olivia Steer e problema și nici măcar lucrurile în care crede ea. Pur și simplu medicina are o criză de credibilitate. Vă miră? Trăim în țara în care oamenii refuză un banal card de sănătate pe motiv că 3+19/2340:32-513x(341+2342)=666.

Că-i spunem Olivia Steer sau spital, majoritatea românilor ar pupa oricând niște moaște pentru că-s ieftine și fac minuni. Nu-ți poți da toți banii pe medicamente, dar nu poți să trăiești nici în luxul doamnei Steer, să mănânci doar bio-eco-vegan. Așa că trăiește fiecare după cum îl duce mintea și portofelul.

Dacă te abonezi nu faci autism. Cred.

[subscribe2]

 

Un răspuns

  1. Buna ziua, stiu ca raspunsul vine un pic mai tarziu 🙂 dar E important sa luptam impotriva miscarii anti-vaccin.
    In cazul asta selectia naturala nu functioneaza dupa principiul sanatos „prostul si-o face cu mana lui”. In cazul unei epidemii, cei vulnerabili nu vor fi nici cei care nu-si vaccineaza copiii, nici macar copiii lor. Pentru ca ai lor vor fi deja destul de mari.
    Victimele pot fi toti copiii sub un an, prea mici inca pentru a fi vaccinati (indiferent de tabara in care se gasesc parintii), deci neprotejati. Iar in cazul lor, aceste banale „boli ale copilariei” de care antivaxerii isi permit sa nu se teama, sunt adesea letale.
    Si victimele pot fi si gravidele neimunizate in copilarie. Rubeola congenitala inseamna in cel mai bun caz avort, in cel mai rau caz malformatii dramatice pentru copil.
    Cunoasteti vreo gravida sau vreun copil mai mic de un an?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.