Paul Walker și Eminescu au murit de “nemurire”

Pentru cine nu știe cine e Paul Walker, pentru că de Eminescu nici nu mai vorbesc, e actorul care s-a făcut remarcat în franciza 2Fast 2Furious. După umilele mele gusturi cinematografice o porcărie cu titiuri, viteză și fete cu suflet mare și IQ așijderea, dar cine-s eu…

Și Paul Walker a murit acum ceva timp, ironic, într-un accident auto.

Se afla într-o mașină care circula cu 150 km/h prin Los Angeles, șoferul a pierdut controlul volanului și mașina a ajuns într-un… mai contează povestea? Putea să ajungă și-ntr-o gaură neagră. Când ai 150 km/h apar numeroase posibilități prin care să mori. Și nu, n-o să vorbim despre cum cred că eu că-i mai bine să conduci încet și alte platitudini.

guta 2

Lucrul cu adevărat interesant este că fiica lui Paul Walker (16 ani) a dat în judecată compania Porsche pentru că s-au zgârcit și n-au instalat mai multe elemente de siguranță în mașină. Acum, puștoaica are 16 ani, dar adulții care stau pe lângă ea și îi suflă-n strună cu privire la această inițiativă sunt mult mai imaturi. Serios.

De ce elemente de siguranță ai nevoie ca să rămâi teafăr și nevătămat când mergi cu 150 km/h prin oraș?

Cât de bună să fie centura de siguranță dacă în momentul impactului forța exercitată îți zdrobește coastele și pelvisul? Airbag-uri din puf de gâscă și tot nu ieși fără descarcerare dintr-o mașină care circulă cu 150 km/h prin oraș și se izbește de ceva. Și e Porsche pentru numele lui Big Bang. Nimeni nu-și cumpără Porsche din motive de siguranță. E ca și cum ai merge la prostituate pentru că vrei să-ți cauți o femeie “de casă”.

Acestea fiind zise, Paul Walker a murit de viteză. Da, poate că erau cauciucurile răscoapte, portbagajul scârțâia din balamale și nu mai mergea semnalul stânga, dar când ai 150 de km/h nu mai contează decât să nu te intersectezi cu un Boeing.

 

Tu ce zici?

dă cu părerea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.