Oracol Online – 43 – Irina Verlan

Ieri n-am mai apucat să postez Oracolul, dar mă revanșez azi. După luni de zile de prietenie pe Facebook am ajuns să știu și eu una alta despre Irina Verlan.

Cum ne-am cunoscut? Îți mai aduci aminte?

Ne-am cunoscut acum ceva vreme la un eveniment de al tău de stand-up comedy. Îmi amintesc că ai avut glume inteligente, am râs cu poftă și ulterior ne-am conectat în online. 

Cum ai traduce locul tău de muncă pentru un bătrân de la țară?

Tataie, eu fac magie. Cu ajutorul unor unelte inteligente împreună cu echipa mea setez acțiuni de marketing  în Europa Centrală și de Est. Odată ce le setez în fiecare țară din Europa se întâmplă ca tineri programatori, IT-ști să se adune și să discute despre serviciile și produsele companiei unde lucrez. 

Îți place ce faci? Sincer. Simți că te împlinește?

Îmi place ce fac. Sincer. Sunt într-un mediu prietenos unde am posibilitatea să îmi pun în practică tot ce știu, sunt apreciată și îmi sunt recunoscute meritele. Oamenii sunt profesioniști, am ce învăța de la ei.

Cea mai bună investiție a anului 2019?

 După un diagnostic de cancer și o perioadă de chin mi-am cumpărat  o brățară pe care scrie „Happy” în ideea să nu uit niciodată ce e cu adevărat important. 

Care-i faza cu LinkedIn? Ce se întâmplă acolo și de ce să fim prieteni acolo?

Pe LinkedIn e treabă faină. Eu intru pentru conținut profesional care mă ajută să fiu conectată cu mediul în care activez. Ocazional mai expun vreo certificare pe care o obțin și de cele mai multe ori apreciez proiectele colegilor mei sau a cunoștiințelor mele.

Câștigi la Loto. Ce faci cu banii? 

Nu joc la Loto, dar dacă aș câștiga vreodată aș investi banii într-un proiect de educație. Mai exact aș echipa școlile cu cele mai avansate tehnologii pentru toate domeniile de studiu astfel încât învățatul să devină distractiv și interesant.

Ai pleca din România? De ce da/de ce nu? 

Nu, nu aș pleca din România. Cel puțin nu acum. Cred că fiecare dintre noi suntem în locul și momentul unde putem face cel mai mult bine. În această perioadă Romania are nevoie de oameni care să se implice activ și care prin atitudinea, activitatea lor să schimbe pas cu pas lucrurile în jurul lor. Îmi plac oamenii din România și încă văd oportunitatea de a trăi pe aici ca o ocazie excelentă de a mă dezvolta ca om.

Cum arată femeia ideală pentru tine? 

Femeia ideală pentru mine arată sănătos. E o fire inteligentă care are grijă de sănătatea ei fizică, emoțională și mentală. Investește activ în dezvoltarea ei personală și nu uită niciodată cine este indiferent de circumstanțe.

La 43 de ani o să stai în casa ta, o să te uiți pe fereastră și o să spui…

„Ce vreme frumoasă e afară, hai la o plimbare.”

Top 3 cărți citite.

„Life 3.0″ – Teg Marx. ” Tratat de istorie a religiilor” – Mircea Eliade. „7 greseli prostești pe care le fac oamenii inteligenți în cuplu” – Carolyn N. Bushong.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.