Un jeg uman valorează cât un telefon AllView. Stricat

Comedianții cunosc o grămadă de oameni. Tot felul de prietenoși, dubioși, amuzanți, critici și impresari. Tot felul de persoane care îți vor binele (sincer), sau care vor să rupă o bucățică din tine și să faceți o „treabă” împreună.

Așa l-am cunoscut pe Sabin din Mediaș. După un show acolo a venit la mine și la celălalt comediant și a început să caute prietenie. Părea că știe lume, se saluta cu toată lumea, patroni, barmani, etc. După câteva pahare ne-am împrietenit pe Facebook și a rămas să discutăm pentru programarea unor viitoare show-uri împreună. El „știa” locații. Deja vorbea cu mai mulți comedianți. În scurt timp am revenit în Mediaș cu alte două show-uri, niciunul programat de el. Dar în aceste vizite am mai băut un pahar, am mai vorbit una-alta, era altfel nivelul de încredere. Mai ales că, deja, se cunoștea cu vreo 70-80% din comedianți și apropiații lor.

13501963_1185207231497686_2758877918036914418_n

În ultima vizită m-am plâns eu de un telefon AllView pe care-l aveam de 6 luni și, deja, mergea ca o cizmă pescuită dintr-un lac plin cu lacrimi.

Mi-a zis că „știe el un băiat”, îl repară și-mi trimite în cont banii pe el. 350 de lei. Când l-am luat am dat 700 de lei pe el, dar și-a pierdut din valoare de când l-am pornit. Altfel AllView-urile sunt foarte bune pe post de suport pentru pahar sau obiect pe care să-ți sprijini telefonul ăl bun dacă nu vrei să atingă masa. În concluzie, telefonul meu a ajuns la Mediaș la Sabin. Am mai schimbat 2-3 vorbe cu el și apoi nimic. N-am primit banii, nici telefonul, nici „salut, am fugit cu AllView-ul tău în Thailanda și ne-am căsătorit”.

Între timp am uitat de tot, că la valoarea mea nu mă fac pe mine 350 de lei… mai ales de când am descoperit ketchup-ul la găleată.

13438807_1185207471497662_2851508562834978618_n

Ce am aflat eu azi? Că impresarul și prietenosul Sabin, zis și Sabin Draggy, e mare escroc internautic. Practic s-a dat rănit în Colectiv și a supt niței bani de la oamenii cu inimă și portofel. Și nu doar că a fost rănit în Colectiv, dar s-a dat și membrul trupei Goodbye to Gravity. Cu Google am aflat că Sabin Draggy a mai fentat și alți oameni, mințind că este chitarist în nu-știu-ce-trupe, reușind să sifoneze niște bani.

Eu sper să-l găsim împreună pe respectabilul Sabin și să-l băgăm unde-i este locul. Cât despre telefonul ăla AllView, vreau să și-l bage-n anus pe post de dop. Și eventual să-l folosească pentru a-l suna pe Satana când mai vrea să-și vândă din suflet.

 

2 comentarii

  1. Numele real si intreg al individului cu state vechi in tepe, care mai nou „strangea” fonduri pentru ranitii din Colectiv, in realitate pastrand banii este… Sabin Leonida Gherman, originar din Comuna Moșna, Sat Nemșa, Jud. Sibiu, nu din Medias, Bistrita, Cluj, Sibiu (oras), Timisoara, etc. cum se lauda…

    De ce i-o fi jena cu locul de bastina, el stie…

    P.S. Vedeti ca a reaparut pe FB cu un cont nou, tot Sabin Draggy, doar ca acum spune ca e din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Texte pe mail: