Căutați „drogata”! Cine e „drogata”?!

S-a pornit isteria-n în presă și-n online. O adevărată vânătoare de „vrăjitoare”. Internetul vrea să știe cu nume, pronume, CNP și cantitatea de lapte supt la țâță, cine e „drogata” din Mamaia.

Poporul vrea să știe cine-i ghinionista surprinsă la PRO TV în timp ce priza niște fericire pe plaja din Mamaia.

Așa s-au așezat astrele-n ziua aia, a fost Mercurs spart și pe o plajă cu mulți drogangii pe m2 fix pe ea s-o prezinte la știri. Reporterii n-au intrat cu obiectivele și-n toaletele cluburilor unde s-au băut vinuri spumante de mii de coco, ori unde se aruncau șervețele în aer (noua culme a opulenței).

Acum lumea vrea s-o zguduie și s-o arate cu degetul. „HUO, DROGATA! Strică frumusețe de litoral și imaginea țării!”.

Așa e. Nu poți sta pe plajă printre mucuri de țigară, BMW-uri și gunoaie de drogații ăștia.

În altă ordine de idei, în timp ce românii s-au înarmat cu furci și torțe pentru a da de tânăra petrecăreață, gorilienii se mișcă relaxați pe aceleași plaje.

Avem fețele lor.

Știm cum arată văcarul cu BMW de Brăila și volan pe dreapta care și-a parcat mașina în valurile de la Vama Veche. Ăla pe care l-au ajutat niște fraieri cu suflet mare să-și scoată mașina din mare. Mai bine-i lăsau cazanul să plutească precum un rahat estival.

Știm cum arată. Nu-l caută nimeni să-i afle povestea.

Știm cum arată țăranul care sare la bătaie pe A2, nervos că-i filmat în timp ce depășește prostimea pe banda de urgențe.

Nici p-ăsta nu-l caută nimeni.

Și am putea afla și cum arată opulentul care-și aterizează elicopterul unde vrea mușchiul lui, dar presa a fost drăguță și n-a vrut să ne ofere detalii. L-a păstrat anonim pe semizeul cu elice.

Știu că-i greu să cauți mai mulți iepuri. Există riscul să nu prinzi nici măcar unul. Dar o pradă știm sigur unde e. Pe plajă. Visează. Ceilalți își văd liniștiți de mizerii.

Dar nu-s niște drogați. Ce liniște am cu asta.

DA DA, CUM ZICI TU…

dă cu părerea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.