Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cum să-i explici copilului ce-i homosexualitatea? (ghid pt. habotnici)

Acum, pentru că a reizbucnit subiectul gay Vs. buni creștini, ne aflăm iar în fața celebrei întrebări: ce-i voi spune copilului meu când o să vadă doi bărbați că se țin de mână pe stradă?. Deja vedem femei că se țin de mână pe stradă, cu toate că nu-s gay. Probabil doar una știe drumul către H&M și o trage pe cealaltă după.

Văzând ce întrebări existențiale își pun habotnicii mă bucur să văd că ei au aflat răspunsul la lucruri care pe mine mă macină și mai mult și pe care nu știu cum să le explic atunci când o să am copii. Firește, cei care au semnat pentru protejarea familiei tradiționale știu să-i răspundă copilului la întrebări precum:

  • De ce mami și tati își vorbesc urât?
  • De ce tata bea?
  • De ce Doamne-Doamne face războaie?
  • De ce din mama curge sânge de două ori pe lună? Pe 29 și când vine tata de la crâșmă?

Copiii pun foarte multe întrebări, unele tâmpite sau dificile. Important e cât de tâmpit e și părintele când dă un răspuns. De exemplu, pe la vreo 6-7 ani eu credeam că „lesbiancă” este golul din foarfecă la fotbal. Nu știu cum am ajuns să fac această analogie. Cert e că exersam să dau gol dintr-o lesbiancă. N-aveam Google pe vremea aia să aflu că „lesbianca” mea pe spate era mai interesantă ca fotbalul și orice reușită personală-n fața porții.

Revenind la întrebarea „cum îi explic copilului homosexualitatea?”, homofobii au tendința naturală de a dramatiza totul. Pentru ei contactul și iubirea heterosexuală este romanticizată până la diabet, în timp ce viața homosexuală capătăt conotații BDSMistice, tendințe zoofile, coprofile și ce mai știu și ei de pe site-uri dubioase pe care umblă în timp ce-și neagă adevărata orientare.

De exemplu:

– Mami, cum l-ai cunoscut pe tati?

– Aaaa, ce poveste frumoasă măi mami! Păi tati scria poezii în parc și eu culegea labium purpureum. Impresionat de frumusețea mea, tăticul tău a compus pe loc o poezie, dar n-a avut curajos să-mi spună, așa că a strecurat versurile în ghiozdanul meu și am văzut abia acasă poezia. Apoi m-am întors în parc și nu l-am mai găsit. Dar l-am așteptat acolo un veac.

– Și cum apar copiii?

– Păi când mami și tati se iubesc tare-tare noaptea în pat, nouă luni mai târziu apare un bebe.

vintage-engagement-shoot-utah-4

Atât.

Spre deosebire de:

– Mami, ce e homosexualitatea?

– UN PĂCAT MARE! Mare păcat! Dumnezeu nu dă voie să ai homosexualitatea în tine! Homosexualii se cunosc prin niște semne și se întâlnesc la concerte de muzică satanistă și cu mesaje urâte.

– Păi și ce fac ei?

– Uăleu! Păi se leagă de paturi, se bat cu bețe peste bucile dezgolite de chiloții tanga, își bagă dopuri anale, bile și dildo-uri în fund, căluș în gură, se agață de tavan prinși cu cârlige în piele, se bat cu nuiele peste coaste și-și pun măști de latex, în timp ce urinează unii pe alții și-și spun cuvinte vulgare, ascultând muzică satanică și mâncând peniși de taur pentru virilitate, frecând bucăți de țelină de sfârcurile înțepate cu ace de siguranță.

– …. Ok mami…. Mă duc la fotbal.

– Ai grijă să nu te lovești. Și să nu uit, gay-ilor le place să se ardă și cu ceară de lumânări și să poarte bocanci cu ținte. Te pupa mami!

slaves-gay-submissives-bdsm-machoman

 

7 răspunsuri

  1. Mami, de ce homosexualii fac parade in care se costumeaza ca la spitalu 9 si flutura penisuri de plastic in aer, daca se cred normali?
    Pai mami, acesti oameni asa s-au nascut, cu par mov si unghiile facute, si sugeau cand erau mici la penisuri de plastic. Nu e bine sa ii condamni, sunt si ei tot oameni normali, doar ca le place sa iasa in strada, la festivalul Folsom Street, unde ne arata cat de normali sunt ei. Genomul w, da, asta e vinovat.
    Bine mami, ma duc la curve !

    1. Folsom Street e un festival dedicat fetisurilor unde participa atat homosexuali, transexuali cat si hetero.
      Homosexualii isi accepta propria masculinitate fara sa fie deranjati de ea si nu au nevoie de „par mov si unghii facute” pentru ca nu sunt Trans.

    2. Sper sa ajungem intr-o zi sa nu mai fie nevoie de pride, insa sper ca stiti ca acolo se duc tot felul de oameni insa media se concentreaza doar pe cele 2 persoane cu pene pe ele, pt ca vor sa vanda nu sa educe.
      + ca e nevoie de campanii de informare, pt chestii de genul parteneriat civil.
      Doua persoane adulte care se iubesc & platesc taxele ar trebui sa beneficieze de aceleasi drepturi ca & restul & sa poata decide sa-si imparta bunurile & sa-si poata vizita partenerul la spital in caz de boala.
      & nu, testamentul nu e o solutie pt ca este usor atacabil.

      + ca pride-ul nu este o decizie unanima.
      Pt mine personal e un barometru al democratiei. In momentul in care se va interzice voi pleca din tara.

      Si nu cred ca homosexualii au fost primii care au inventat evenimentele pt adulti.

      en.wikipedia.org/wiki/Exotic_Erotic_Ball
      Perry Mann organized the first Exotic Erotic Ball in 1979

      en.wikipedia.org/wiki/Folsom_Street_Fair
      Inaugurated 1984

      1. Sunt total de acord cu tine. Aşa fac şi eu atunci când vreau să măsor nivelul democraţiei dintr-o ţară. De exemplu mă uit la Spania, la Olanda şi la celelalte ţări civilizate din jurul lor şi observ că la ei marijuana, căsătoria gay şi dreptul de a adopta, dreptul de a face homeschooling(care poate fi un lucru bun dar deseori apar abuzuri din partea părinţilor) şi mă gândesc: „Oare noi o să ajungem vreodată aşa ca ei?”. Din nefericire când te uiţi la România, Rusia şi la ţările din fostul bloc comunist te simţi ca şi cum ai trăi în Evul Mediu. Când vezi câtă îndoctrinare se poate produce în ţara noastră şi în ţara foştilor colegi comunişti parcă îţi vine să vomiţi…

  2. De ce din mama curge sânge de două ori pe lună? Pe 29 și când vine tata de la crâșmă?

    De ce tatal vine doar o data pe luna de la crâșmă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.