Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Precisa ofera servicii complexe, ce includ si partea de service (P)

Dotarea laboratoarelor inseamna o munca complexa. Aparatura necesara, consumabilele, punerea acestora in functie si pana la instruirea personalului toti pasii implicati sunt in masura sa adauge un plus de stres. Cand vine vorba de Precisa, toate cele mentionate se adauga in lista de servicii.

Precisa este mai mult decat un furnizor

In primul rand, Precisa acopera o gama larga de produse specifice laboratoarelor, fie ele cele care testeaza materiale de constructie sau alte tipuri de probe. Kituri rapide, materiale didactice, produse microbiologice, reactivi, ustensile, bai cu ultrasunete, densimetre, etuve si multe altele se afla in lista Precisa. Catalogul de produse este disponibil si detaliat online, in cadrul paginii oficiale https://www.precisa.ro/.

Aparte de a pune la dispozitie astfel de aparatura, fie ea disponibila imediat, din stoc, fie comandata, Precisa asigura si service pentru aparatura de laborator. Aici intra toata aparatura. Nu doar ca este vorba de un serviciu inclus, o colaborare pe termen lung si post-vanzare, ci despre echipa de specialisti care asigura conditii optime de intretinere si reparatie, cand este cazul.

Achizitiile realizate prin intermediul celor de la Precisa vin la pachet si cu alte beneficii:

  • Consiliere primita inca din faza de cercetare pe piata a tipului de echipament necesar.
  • Transport prin metoda care sa convina, in functie de situatiile ce se impun, dupa caz – in functie de tipul de produs, daca este fragil, daca este voluminos etc.
  • Dupa sosirea aparaturii Precisa poate asigura punerea in functiune, testarea, oferind asistenta tehnica si ajutor oferit echipei, personalului ce va folosi aparatura in cauza.
  • Asistenta pentru implementarea de tehnologii.
  • Verificari si etalonari metrologice.

Altfel spus, Precisa isi asigura colaboratorii de intreg procesul de achizitie si pe termen lung de asistenta complexa pentru ca aparatura sa fie perfect functionala.

Precisa s-a remarcat prin profesionalism

Domeniul de activitate ce tine de laboratoare diverse este unul dinamic. Atat din punct de vedere al sectorului medical cat si multe din industrii s-au dezvoltat tot mai mult. Laboratoarele de testare au devenit afaceri de interes, unele ajungand sa deschida in lant mai multe puncte. Fie ca este vorba si de finantari private sau cele din fonduri europene cert este ca lucrurile au fost alerte si deci interesul fata de un furnizor precum Precisa a fost unul tot mai crescut.

Precisa faciliteaza demersurile intrucat nu exista o piata locala de acest gen. Cei care doreau achizitii de acest gen ajungeau la colaboratori straini, ceea ce inseamna demersuri in plus, chiar si costuri mai mari – de import, transport, la nivel conversational o grija in plus de asemenea.

Echipa Precisa s-a remarcat prin profesionalism si abordarea aceasta complexa ce permite unui investitor sa isi gaseasca calea mai eficienta spre achizitiile necesare. De precizat ca aparatura si tot ceea ce se gaseste un catalogul de la Precisa respecta standardele europene.

In cadrul paginii oficiale precisa.ro sunt detalii ale fiecarui produs in parte. Pentru comenzi insa abordarea va fi una mai apropiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.