Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Pârâciosul frigid de la Therme

Acum puțin timp vă vorbeam despre SJW (social justice warriors) un fenomen care pare foarte simpatic și comic, dar de cele mai multe ori e o pâră infantilă.

Uite că o nasoală SJW s-a întâmplat.

S-a viralizat o treabă pe Facebook în ultimele ore: o puștoaică a fost filmată la Therme (cada aia de lângă București unde se ducea lumea cu pretenții) pe când întreținea raporturi copulatorii în vestiare. Știu, știu, nu-i frumos, nu se cade, ce incoștientă, tropăiau hormonii pe ea și altele. Cu toate astea…

Să ridice mâna de pe mouse/telefon (depinde ce device folosești ca să mă citești) ăla care n-a făcut, măcar cu gândul, o scârbăvnicie trupească în spațiul public. Nu neapărat lovică, dar măcar o frecare lubrică, o libidineală fizică. Ceva. Se mai întâmplă, ne fură Dumnezeu mințile!

Cu toate că nu-i ok să te pui pe făcut plozi în vestiarele unei piscine publice (mai ales când e foarte ușor să te vadă străinii pe deasupra/dedesupt, dar de acolo vine și nebunia, zvâcul, erotismul), cel mai nasol lucru e că te filmează cineva.

Și de aici viața se complică inimaginabil.

Ăsta care a filmat ca onanistul cuplul care se iubea putea să lase dracu` telefonul și să cheme conducerea dacă nu se putea bucura de palmierii din plastic de la mirosul de trupuri înfierbântate. Veneau oficialii, chemau SRI-ul, intervenție armată, decuplau corpurile, aplicau o amendă și gata.

Ori curajosul cu smartphone bătea în ușa vestiarului și le spunea tinerilor „așa ceva este de neconceput. Am venit la Therme să mă bucur de o atmosferă civilizată într-un bazin cu alte sute de persoane ale căror secreții genitale nu le cunosc! Chiar nu vă puteți abține?”. Și gata.

Dar să filmezi, să postezi mișelește pe Facebook/Youtube și apoi să te bucuri ca psihopatul… Și focile îl aplaudă pe detectivul lui pește de parcă a deconspirat cine știe ce infracțiune.

Problema e că tânăra implicată a trimis și o serie de mesaje disperate cameramanului anonim. Că e o situație disperată să te vadă toată pudibonderia internetului în plin act sexual. Vă puteți imagina cum l-a rugat să șteargă filmarea… Cu cerul și pământul. El a postat și asta. Vreți să vorbim de slut-shaming?

Repet, nu-i ok să faci sex în spații publice. Nu vă imaginați că erau pe mijlocul toboganului pentru copii. Erau într-un vestiar (fie el și cam transparent). Oricum, nu știau minorii care treceau pe lângă că înăuntru se pun bazele unui nou coleg de joacă.

Dar e înfiorător să te filmeze un nebăgat în seamă și să pună pe internet. Și apoi să se bucure ca un descreierat la suferința ta. Ăsta-i ăla din filmele porno care stătea pitit după geam în timp ce bărbatul repara xeroxul femeii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.