Virgina Youtube-ului

2
Când am auzit că s-a viralizat clipul cu o copilă care spune pe Youtube că-i virgină m-am gândit că iar au făcut ăia de predau vlogging-ul pentru Floca-Cola vreun viral.

Până la urmă ce-i așa surprinzător să-l auzi pe Bromania că-i virgină? Ori pe băiatul ăla care când nu lingă cactuși și nu mănâncă biscuiți de câini are postări la limita suicidului?

De fapt, e vorba de o puștoaică care nu cred că are buletin, dar și-a făcut canal de Youtube și debitează toate prostiile acolo. Bine, între ea și 90% din Youtube nu-i vreo diferență majoră. Menstruația, asta e posibil să fie o diferență între copila în cauză și reșapatele din internet care-și expun viața fără simțul penibilului.

Ce urmează să vedeți mai jos se numește „rezultatul puterii exemplului”. Ori o formă de mimetism de valoare, subiect discutat în alt articol.

Da, o să spuneți că-i o treabă de educație, că e responsabilitatea părinților, că de ce așa și pe dincolo, dar voi știți cât de greu e să țineți pasul cu evoluția internautică a copiilor? Că eu nu știu, dar îmi imaginez că-i greu.

Unde mai pui că-s mulți părinți incapabili să-și educe plozii din punct de vedere online. Și nu, nu puteți spune „treaba lor”, pentru că precum în problema vaccinurilor e vorba de imunitatea de turmă. Doar că-i imunitatea intelectuală.

S-o judecăm pe copila asta că spune pe net că nu mai e virgină e la prima mână.

Și ea recunoaște că nu știa ce înseamnă cuvântul. Ăsta e rezultatul unei non-educații sexuale de care se ține cu dinții. Cine crede că picii de azi nu știu despre sex încă de la 9-10 ani înseamnă că trăiește într-o bulă de beton.

Copiii știu despre sex, doar că nu știu bine. Se uită la filme porno ca la tutoriale și reproduc cuvintele fără să le cunoască sensul. Și așa ne asigurăm că avem o altă generație de tinere mămici și femei în toată firea care cred că rămân gravide dacă se freacă de un chilot bărbătesc în post.

Sunt mulți vinovați pentru faptul că puștoaicele au ajuns să-și vocifereze sexualitatea (prost înțeleasă) pe internet. Putem enumera doar doi:

  • Lipsa educației sexuale;
  • Exemplele promovate online și offline.

Nu vă liniștiți, viitorul nu sună bine. La cum merg lucrurile ne așteaptă clipuri virale pe Youtube cu fetițe de 6-7 ani, îmbrăcate sexy de părinți care vor să monetizeze prestația online, declarând că fac gangbang-uri la grădiniță și că dildo e cea mai cool acadea.

P.S. – a căzut bila de pe Youtube? Pentru cunoscători…

Update – cred că am descoperit (o posibilă) sursă de mimetism.

Recomandări
2 Comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *