Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Tichia de mărgăritar a boschetarului

Au fost înlăturate gardurile care au ținut surpriza doamnei Firea departe de ochii curioșilor. Fântânile mult așteptate s-au lăsat privite cu puțin timp înaintea inaugurării.

N-o să vă mint, arată extraordinar. Vorba patriarhului Daniel, „dai un ban, dar merită!”.

Trecând pe lângă ele cu bicicleta m-am simțit puțin în străinătate. Pentru 10-20 de metri m-am teleportat în cine știe ce oraș din Spania, Franța sau Italia.

Sunt sigur că bucureștenii se vor bucura și vor aprecia viziunea primăriței. Pariez că spectacolul de apă îi va face să umecteze de plăcere. Mai mare dragul să stai în trafic și să vezi așa deliciu. Cei care vor transpira în autobuzele blocate în zonă vor transpira de plăcere în înghesuială, aplificând la un nivel de efect 6D plăcerea fântânilor.

De pe trotuarele zonei, jegoase și pline de gume și scuipat, vei putea surprinde perfect cu al tău telefon cu n-jpe MP frumusețea fântânilor. Având în spate Casa Poporului și deasupra ei, precum o cocoașă, scheletul Catedralei Neamului.

Repet, fântânile sunt absolut încântătoare. Și insulele de relaxare dintre ele o adevărată plăcere.

Abia aștept să văd zidurile mânjite cu tag-uri artistice, operele unor grafferi neînțeleși în genialitatea lor. Coji de semințe. Polițiști locali care apără zona ca nu cumva vreun copil sărac să pescuiască în fântâni.

Poate că va avea și orașul ăsta, poluat și aglomerat, noroc de un primar care să-i promită că 4 ani n-o să vadă festivaluri, statui și renovări artistice, ci investiții masive în scheletul găunos.

Firea, să dai încet boxele alea de la fântâni, să nu-ți cadă clădirile cu bulină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.