Numele meu este anxietate și am George Bonea.

De ce a ales Dragnea 7 octombrie ca zi anti-gay?

Liviu Dragnea, sapiensul care … (aici treceți după sufletul vostru) a hotărât ca data de 7 octombrie 2018 să rămână în călindarele românilor ca ziua în care alegem din/cum/în ce formă e compusă familia.

Momentan situația familiei românești e într-o zonă gri: familia e compusă din niște oameni care se iubesc (sau nu), care se despart (sau nu), se întrupează (creștinește sau nu), se bat (sau se BDSM cu consimțământ) și pot face rate împreună.

Cum România trece printr-o perioadă grea din punct de vedere socio-economic, Dragnea&fanii lui au găsit principala cauză a problemelor: homosexualii vor să se căsătorească. Să ducă-n pierzanie taina căsătoriei, să-și pună bărbații rochie albă de mireasă și să-și facă reciproc ce-i face Dragnea țării.

Așa că românii sunt chemați la urne pe 7 octombrie. Să aleagă pentru o țară creștină și fără homosex.

Dar care este semnificația zilei de 7 octombrie? M-am uitat în calendarul ortodox, ăla din care-și trage PSD-ul zilele de dat mici&bere și-am descoperit următoarele:

Pe 7 octombrie sunt preaslăviți mucenicii Serghie și Vah (la mulți ani tuturor prietenilor cu numele astea). Care-i povestea celor doi? Au trăit pe vremea împăratului Maximilian (prin 296, conform contului de Facebook al lui Maximilian). Serghie era primicer și Vah secundicer. Freelanceri.

Într-o zi dujmanii au zis liderilor romani că Serghie și Vah se roagă la alt personaj imaginar, așa că s-a pus potera pe ei. Le-au zis „boși, lăsați vrăjeala monoteistă și ardeți niște ofrandă pentru Tellus”. Mucenicii s-au împotrivit și-au zis „Maximiliane, să-ți luăm panteonu`-n mădularu` viu al bisericii”. Citez din memorie.

Maximilian s-a bășicat și-a zis că-i face de rahat în lume.

A ordonat ca Serghie și Vah să fie îmbrăcați în haine de femeie. Și ca rușinea să fie și mai mare cei doi au fost îmbrăcați cu țoalele din colecția precedentă, de îi râdeau și săracii cetății.

Văzând că Serghie și Vah nu se leapădă de Dumnezeu nici după ce au fost băgați în outfit muieresc și râși de întreaga lume, Maximilian a hotărât să-i trimită pe cei doi la guvernatorul Antioh. Brutal. Omul a dat în ei ca-n clopot. Văzând cele întâmplate Dumnezeu a băgat curaj și îndrăzneală în mucenicii lui. Vah a murit bătut, semn că n-avea nevoie de îndrăzneală divină, ci de rezistență, fibră, oase tari. Serghie a rezistat ca un ultramaratonist și într-un final, sătui să-l tot bată și având și oamenii ăia altă treabă, au hotărât să-i taie capul.

Ce învățăm noi din toate astea, buni români și milostivi creștini?

Că-n ciuda brutalității și a înjosirii nu-i poți schimba pe unii oameni. Și precum Serghie și Vah, care nu deranjau pe nimeni cu faptul că se închinau la alt Chuck Norris, asemenea și confrații gay.

Maximilian și Dragnea au foarte multe în comun.

Acestea fiind zise, mergeți pe 7 octombrie la vot și faceți precum credeți că ar face și Serghie și Vah în situația voastră.

Un răspuns

  1. Parcă circula ideea de abstinență la votare, ca să nu se-ntrunească un anume număr de votanți, căci de-s mulți au ce măslui.

    Oricum, referendumul ăsta pare un fitil despre fitile, ca să zic așa, că deh, poate-i lumea atentă la ceva deja stabilit prin lege în loc să fie atentă la o nouă lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.