Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Doamna Firea, dă-te-n bula mea

După ce a fost huiduită de mii de oameni în momentul în care-i oferea cheia ghenei (intitulată și capitală), Firea a fost atacată psihotronic pe pagina de Facebook. S-a apucat lumea să-i umple frigiderul cu 6 luni înainte de (re-re-re-re-…-re)nașterea lui Cristi și cu 5 luni înainte să înceapă primărița să decoreze Bucureștiul după sufletul ei de artistă.

Lumea a scris măscări, dar și glumițe. Oamenii au scris ce au știut.

Așa că Firea și-a închis pagina pentru câteva ore și a plătit o ființă umană, care acum sigur mănâncă icre negre pe graham, să-i curețe Facebookul de nasoi. Și așa am ajuns în lista neagră a doamnei Firea.

Așa că am un mesaj pentru dânsa, spus cu toată considerațiunea și respectul: doamna Firea, vă rog frumos să mă scoateți din aceea listă și să-mi permiteți să vă comentez iar postările.

De ce?

1. Eu n-am zis cuvinte neortodoxe. N-am făcut trimiteri spre zona inghinală, spre defuncții dumneavoastră, spre rude și neam. Am fost doar sarcastic. Atât. O femeie inteligentă ca dumneavoastră ține la sarcasm. Iar am fost sarcastic. Ha!;

2. Nu vă comentez toate postările. Nici nu vă urmăresc atât de des. Din an în paște. La ocazii. Nu-mi luați bucuria asta;

3. Când mi s-a inundat blocul la ultima ploaie n-am zis nimic de dumneavoastră. Pentru că știu că sunteți o altă verigă într-un lanț de incompetență. Nu pot spune „Felație Firea!” pentru ceva ce s-a întâmplat și sub conducerea celorlalți primari. Nu-i corect, nu-i frumos și n-am timp să vă înjur pe toți;

4. E foarte important să auziți și cealaltă părere.

Vă spune un om care de zile bune se uită la Antena 3. Da, îmi este siluță să-l aud zilnic pe Ciuvică, dar e IMPORTANT să-l ascult. Trebuie să știu și cealaltă părere, chit că sunt de acord cu ea sau nu. Și să știți că și la Antena 3 se vorbește urât. Cu vorbe la care roșește și brâul maicii domnului.

Nu vă izolați în bula dumneavoastră unde sunt doar laude. Am văzut că pe profilul de Facebook îi lăsați să scrie doar pe ăia care vă sug tocul. Nu vă ajută la absolut nimic. Vă cresc endorfinele, dar atât. Vă mințiți singură. Nu vă face bine. E ca și cum ați sta non-stop cu buzele în propriul fund și ați crede că e cea mai frumoasă priveliște. Nu e. Pandele poate confirma, că el a pupat și altceva la viața lui. Cel puțin prin PSD.

Lăsați oamenii să comenteze contra. Da, blocați înjurăturile, dar nu vă face bine să vă izolați într-o lume (virtuală) în care toată lumea gândește ca dumneavoastră. O să vă înnebunească realitatea.

Cu respect dar convingere că sunteți o primăriță slabă (momentan),

Eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.