Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ești misogin dacă o critici pe Viorica Dăncilă?

Pentru că nu vreau să vă plictisesc până la finalul articolului, lăsând aprofundarea pentru răbdători, o să încep textul menționând concluzia: în unele cazuri doar urâtele se plâng că ceva este misoginism.

Și acum…

Alina Mungiu-Pippidi este șefa Societății Academice România și o cunoscută jurnalistă. Personal nu știu cât este de pătată politic, dacă are vreo linie de partid, ori dacă-i suflă cineva în pix. Nu m-am documentat, dar sunt sigur că se găsește cineva pe aici să-mi satisfacă această curiozitate.

Alina Mungiu-Pippidi a spus că bărbații care o critică pe Viorica Dăncilă sunt „mizerabili” și „misogini”. Această declarație pentru mine este un pizdism. Pizdism înseamnă atitudinea de mironosiță dublicitară. Bine, pizdism înseamnă multe altele: să plângi că ți-a curs rimelul, să te plângi că ai un coș, să plângi că n-a câștigat echipa ta preferată. Pizdisme pot face și bărbații și femeile.

Cu toate că-i o jurnalistă cu vechime, doamna Pippidi spune că românii (bărbații) sunt „mizerabili” pentru că o critică pe Dăncilă, că-i agramată și penibilă. Eu nu înțeleg unde „mizeria” aici. Mizerabil e să spui că Viorica Dăncilă este o femeie urâtă și n-ai face iubire fizică în ea nici pentru funcția de premier. Asta e o răutate. Să nu facem asta.

Dar oamenii nu s-au luat de Viorica pentru că-i femeie.

Femeile cred asta (Mungiu crede asta) pentru că unele reprezentante ale sexului pigulit au o scuză pentru orice: misoginism. Dar nu-i așa.

Misogin înseamnă „să urăști femeile”. Ură. Românii care fac haz pe seama Vioricăi nu urăsc femeile.

Ca o paranteză, poporul ăsta n-are cum să urască femeile când printre cele mai uzitate înjurături sunt „s-o fut pe mă-ta” (adică să întrețin un raport de iubire trupească cu ruda ta maternă, în vârstă și, cel mai probabil, non-excitabilă), ori „să-ți fut morții mă-tii” (adică să fac penetrare lubrică, fără silă, în rudele defuncte).

Concluzia parantezei? Poporul ăsta e avid după iubire trupească, atingere, contact sexual. Și femeia are un loc de frunte. Vie, tânără, bătrână sau moartă. Nu contează.

Românii râd de Viorica pentru că-i inaptă.

Poate că „inaptă” sună sexist, dar o pot spune și altfel: Viorica Dăncilă este un om jenant pentru funcția de premier. Sună mai bine?

Viorica Dăncilă reprezintă țara peste hotare și unii (niște caterincoși) nu se simt bine cu imaginea croitoresei analfabete. Asta nu-i face misogini. Îi face oameni.

Poporul ăsta îl urăște de moarte pe Iliescu. Pe Băsescu. Năstase. Ponta. Dragnea. N-a mai zis nimeni că suferim de misandrie. Brusc râdem de (poate) cea mai redusă femeie din politica post-comunistă și suntem „misogini”? Ăsta-i pizdism.

Și nu-s misogin nici dacă spun că doamna Mungiu-Pippidi este o femeie urâtă (fizic este neatrăgătoare, antropologic vorbind n-ai alege să te reproduci cu ea) și din poziția de femelă neațâțătoare își apără o surată care a ajuns într-o funcție mare fără să conteze aspectul fizic.

Doamna Mungiu-Pippidi uită că pe lumea asta există și sapiosexuali, bărbați dispuși la coitus cu o intelectuală hâdă, dar ăia care se excită la femeia urâtă și proastă sunt pur și simplu disperați.

 

3 răspunsuri

  1. Muierea asta e o stangista infecta. Ideologia ei e la extrema stanga a politicii si l-ar face invidios pana si pe Marx cu mentalitatea ei.

  2. Pentru a afla poziția doamnei Muuungiu, poți da search după numele ei, iar pe prima pagină de rezultate se conturează direct viziunea sa: Dragnea este victimă – anchetatorii sunt răi, Dăncilă este victimă – criticii sunt mizerabili. Nu mi-a plăcut de la prima vedere această individă, n-am avut motiv, dar am avut eu un feeling.

    Hai repede o scurtă analiză pe text.

    „Mie nu-mi place cum este înjurată doamna Dăncilă, am mai spus şi spun, bărbaţii nu sunt înjuraţi ca femeile atunci când obţin poziţii şi cei care se simt mândri că se simt superiori ei.”

    „am mai spus și spun” – denotă faptul că nu prea-i dă nimeni importanță la ce spune, deși e greu de neobservat.

    „bărbaţii nu sunt înjuraţi ca femeile” – A stat ea cu urechia-n pelvis s-audă ce șoptește Coana? Totuși, între noi fie vorba, un mascul, în genere, își bagă pula și-și vede de-ale sale, pe când femeia nu se satură decât după ceva tranșe de blesteme și incantații.

    „Sunt în realitate nişte mizerabili, ăsta-i adevărul.” – Dacă căuta careva adevărul suprem, iete-l! Nu l-a solicitat nimeni, dar a simțit nevoia să coboare de pe cântar printre noi muritorii pentru a ne lumina.

    „Nu i-am auzit vorbind cu curaj în timpul lui Năstase! Nu auzeai pe niciunul piuind pe aici, iar eu nu puteam să apar la nicio televiziune pentru că, vorba aceea, făceam mare scandal.” – Ce-mi plac supraponderalele când folosesc expresii antitetice fizicului lor. „piuind” – „La fel cum piuiesc eu, uitați-vă la mine ce fit chick sunt! Piu! Piu! Piu!”. Eh, lumea nu se inflama pe-atunci din același motiv pentru care nu zburase Tesla-n spațiu încă: tehnologia era la un anumit nivel. Dar de ce să logică când po’ să groh? Și clar, de la scandal nu putea să apară la TV. Sotto!

    „Acuma, astăzi, sunt toţi extraordinar de bravi, toţi ştiu limba română mai mult ca ea.” – Din păcate… cam da.

    „Dacă m-aş pune eu pe ei cu limba lor română, ar fi toţi în aceeaşi poziţie faţă de mine cum sunt ei faţă de ea.” – Nu-mi dau seama dacă vrea să ne lingă sau să ne provoace fracturi.

    „Atunci când se creează haită contra cuiva să nu facem parte din haita asta” – Ți-e ușor să te exprimi, că porcii n-o ard în haită decât în galantar.

    „Să nu ne mai legăm de fleacuri: de cum vorbeşte lumea, de cum se coafează lumea” – Păi nu? De ce să ne pese ce și cum vorbește un prim ministru când putem să orice altceva?

    ” Mai ales, legaţi-vă de bărbaţi dacă sunteţi sunteţi aşa bărbaţi” – o_O. Individa asta-i pe propagandă grav! Din aceea cretinoidă pentru cei-cu-plasa. De parcă doar bărbații fac mișto, iar femeile nu râd, iar de politicienii bărbați nu există glume sau atacuri. Acum, că a venit Dăncilă pe interval, s-a trezit toată masculinitatea să-și bată joc de-o incompetentă, că până acum… niciun piu. Piu! Piu! Piu! Mizerabibicilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.