Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Căutați „drogata”! Cine e „drogata”?!

S-a pornit isteria-n în presă și-n online. O adevărată vânătoare de „vrăjitoare”. Internetul vrea să știe cu nume, pronume, CNP și cantitatea de lapte supt la țâță, cine e „drogata” din Mamaia.

Poporul vrea să știe cine-i ghinionista surprinsă la PRO TV în timp ce priza niște fericire pe plaja din Mamaia.

Așa s-au așezat astrele-n ziua aia, a fost Mercurs spart și pe o plajă cu mulți drogangii pe m2 fix pe ea s-o prezinte la știri. Reporterii n-au intrat cu obiectivele și-n toaletele cluburilor unde s-au băut vinuri spumante de mii de coco, ori unde se aruncau șervețele în aer (noua culme a opulenței).

Acum lumea vrea s-o zguduie și s-o arate cu degetul. „HUO, DROGATA! Strică frumusețe de litoral și imaginea țării!”.

Așa e. Nu poți sta pe plajă printre mucuri de țigară, BMW-uri și gunoaie de drogații ăștia.

În altă ordine de idei, în timp ce românii s-au înarmat cu furci și torțe pentru a da de tânăra petrecăreață, gorilienii se mișcă relaxați pe aceleași plaje.

Avem fețele lor.

Știm cum arată văcarul cu BMW de Brăila și volan pe dreapta care și-a parcat mașina în valurile de la Vama Veche. Ăla pe care l-au ajutat niște fraieri cu suflet mare să-și scoată mașina din mare. Mai bine-i lăsau cazanul să plutească precum un rahat estival.

Știm cum arată. Nu-l caută nimeni să-i afle povestea.

Știm cum arată țăranul care sare la bătaie pe A2, nervos că-i filmat în timp ce depășește prostimea pe banda de urgențe.

Nici p-ăsta nu-l caută nimeni.

Și am putea afla și cum arată opulentul care-și aterizează elicopterul unde vrea mușchiul lui, dar presa a fost drăguță și n-a vrut să ne ofere detalii. L-a păstrat anonim pe semizeul cu elice.

Știu că-i greu să cauți mai mulți iepuri. Există riscul să nu prinzi nici măcar unul. Dar o pradă știm sigur unde e. Pe plajă. Visează. Ceilalți își văd liniștiți de mizerii.

Dar nu-s niște drogați. Ce liniște am cu asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.