Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Patriarhia face blocuri pentru săraci. Cred…

Consilierul general USR Roxana Wring a anunțat pe Facebook faptul că Patriarhia Română, a.k.a. BOR, a cerut recent un PUZ („Plan Urbanistic Zonal”, nu „Pupa-mi-ar Umanitatea Zonele”) pentru un cartier rezidențial în București.

CEO Daniel cică și-a prezentat intenția de a ridica niște blocuri cu 8 etaje pe vreo 5.000 mp.

Asta cu toate că zona impune clădiri mai joase și planul prevede o stradă îngustă și un singur trotuar. Dar când vrei să faci blocuri de locuințe pentru amărâți nu te mai uiți la nimicuri d-astea.

Am înțeles că PF Daniel a urlat la oficiali că vrea să facă un bloc de 50 de etaje. „Nesimțiților, vă vede Ăl de Sus! De ce nu vreți să faceți un bloc de 50 de etaje pentru nevoiași? Vă dau bani! Am. Poftiți! Lăsați-mă să fac case săracilor!”, a strigat Daniel spre oficialii primăriei, aruncând cu bani înspre ei și plângând cu muci și mir.

Firea s-a uitat la el și-a zis „Dani, Dani! Tati, stai puțin liniștit. Respiră. Nu înțelegi că nu poți să faci atâtea case la sărmani? Nu se poate… mă-nțelegi?”

Sursele mi-au confirmat că-n acel moment Daniel a plecat trântind ușa și-a mers pe jos până acasă.

Doamne, dacă exiști, fă o minune și ajută-l pe Daniel să-și ducă planul la bun sfârșit și să ridice cartierul ăla de blocuri. Dă-i PUZ, MUZ, OBUZ, orice-i trebuie…

Că dacă nu-i pentru creștinii amărâți pentru cin` să fie oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.