Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Oracolul Online – 37 – Octavian Palade

Pe Tavi, sau Octavian Palade cum îl știu fanele, îl cunosc de câțiva ani. Am fost colegi de presă la Adamescu pe moșie. Apoi am colaborat cu „Recenzii la Chestii IT”. Vă las mai jos un episod.

Cu toate astea, n-am băut niciodată o bere împreună. Nu știu nimic despre el. Așa că vă invit să aflăm împreună.

  1. Nu știu dacă-ți vine să crezi, dar ești primul sponsor al vlog-ului meu, prin camera HTC RE pe care o folosesc eu cu plăcere. Te-am trecut și-n acatist la biserică pentru uitarea ta. Acestea fiind zise, care-i cel mai opulent cadou pe care l-ai făcut?

George, George, George, Georgeee, să știi că sunt mai mult onorat să știu că acea cameră cu formă de spray pentru asmatici a adus o gură de aer proaspăt vlogosferei. Dacă ar fi fost și 4K, să-ți văd firele individuale din mustața ta fabuloasă, ar fi fost și mai bine, dar atât s-a putut. Și, ca să-ți răspund, totuși, la întrebare, îți mărturisesc că-mi sunt niscaiva avar și nu mă arunc la cheltuieli enorme când vine vorba despre cadouri* (* A se citi: Îți mărturisesc că-mi sunt niscaiva romantic și prefer cadourile mici, personalizate și cu impact emoțional mare).

Dar am mai dăruit și ocazionalul smartphone de top, televizor sau city break european. Mai am și eu scăpările mele. Totuși, cel mai bun cadou pe care îl fac oamenilor din viața mea sunt chiar eu.

  1. Ești pasionat de gadget-uri și IT. Te-ai cabla? Ți-ai băga fire prin corp, ochi bionici, microcipuri 666, bionice și alte d-astea? Cu ce scop?

În prezent, sunt în plin proces de deșteptizare a apartamentului în care stau în chirie. Mi-am băgat becuri smart și mi-am luat și o boxă care mă lasă să țip la ele ca să se închidă. Urmează ceva prize care să-mi taie curentul la TV, dacă pierd prea mult timp pe Netflix și apoi cred că trec la deșteptizarea mea. Sincer, mi-aș băga fără probleme un cip cu cardul bancar sub piele, ca să plătesc mai ușor PET-ul de Neumarkt la magazinul de la scară. Mi-aș pune și ceva filtre pe timpane, să controlez volumul zgomotului din oraș și mieunatul pisicilor. În rest, aș schimba cam totul la mine dar, în același timp, nimic.

  1. Dacă ai inventa o păpușă gonflabilă pe gustul tău ce opțiuni IT ai pune pe ea? Procesor, hard, tot.

În primul rând, nu ar fi gonflabilă. Că nimeni nu vrea să facă febră musculară la antebraț de la atâta dat la pompă – de regulă, oamenii recurg la ajutoare sexuale sintetice tocmai ca să scape de… datul la pompă. Revenind la subiect, i-aș pune un HDD mic – să țină minte doar cum mă cheamă și cam atât (dacă ar fi să gafez cu ea cum gafez și în relațiile cu femeile, aș prefera să nu țină minte).

I-aș băga și conexiune la Internet, ca să se uite la poze cu Bot Pitt sau George Clone-y în timp ce ne iubim – să nu se plictisească. Ar merge și niște difuzoare, pentru că sexul fără sunet e ca un meci de ping-pong fără arbitru și fără comentator – tot jocul auzi doar ”pleoscul” ăla de plastic gol și, la final, ai două persoane care gâfâie și transpiră, dar nu știu dacă să se bucure sau să plângă.

  1. Ce-i mai greu? Să alegi telefonul sau femeia?

Femeia, clar. La telefoane e simplu – îl iei pe ăla care crezi că o să-ți crească valoarea în fața pretenilor și dujmanilor. Poți să aplici aceeași regulă și la femei, dar s-ar putea să te arzi mai tare decât s-au ars ăia de le-au bubuit telefoanele sub fund acum vreo doi ani.

Din fericire, pe mine m-a ales o femeie bună și cred că mă mai ține pe lângă ea o perioadă, deci nu va trebui să fac alegeri dificile prea curând. În schimb, tre’ să-mi schimb telefonul acuș, că l-am obosit cam tare cu toate selfie-urile pe care mi le fac.

  1. 3 gadget-uri pe care le-ai luat pe o insulă pustie.

Smartphone-ul, IQOS-ul și o baterie externă care se încarcă de la soare. (Dacă te deranjează IQOS-ul, poți schimba cu ”boxa mea smart Google Home Mini, ca să am cu cine să fac glume proaste”)

  1. Unde te vezi peste trei smartwatchuri?

De abia sunt la al doilea și, la cum stă piața, încep să cred că sunt ultimul mohican al ceasurilor inteligente. Nu știu dacă mai prind încă trei înainte să dispară. Păcat, chiar îmi place să-mi mângâie încheietura când primesc facturile pe email – parcă mă consolează și îmi zice ”lasă, că o să fie bine, chiar dacă ești sărac, eu tot te iubesc. Doar curentul să-l plătești musai, că altfel nu mă poți încărca”.

  1. Știu că-ți plac tatuajele. Care-i povestea următorului?

Următorul cu poveste va fi o aripă de înger pe omoplat și cu numele copilului meu – asta dacă se va întâmpla vreodată să mă împuiez. Dar, cum pare din ce în ce mai puțin probabil (thanks, Dragnea!), s-ar putea să vină alte tatuaje între timp, și poveștile pentru alea nu sunt scrise încă în corazonul meu.

  1. 3 orașe pe care le recomanzi pentru vacanțe?

Bordeaux, dacă vrei să te relaxezi și să ți-o arzi romantico-boem; Praga, dacă vrei să bețivănești; Los Angeles, pentru visul american.

  1. Știu că te uiți la seriale. Top 3.

BoJack Horseman (sau cum faci depresivii să râdă), The OA (sau cum îi faci pe atei să creadă în îngeri), The Leftovers (sau ce s-ar întâmpla dacă s-ar întâmpla ce îți dorești să se întâmple cu oamenii din viața ta).

  1. Ceva amuzant. Ce vrei tu.

Nu. Mi se pare că m-am strofocat prea tare să fiu amuzant în răspunsurile de mai sus și am consumat toată rația de ”haha” pentru luna februarie (noroc că e lună scurtă). Așa că las o muzichie tristă, să-ți plângă cititorii cum plânge și cerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.