Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Un preot s-a masturbate într-o școală. Mare labă

Săptămâna trecută ne-a adus două labe (îmi pare rău, o să mai citiți acest cuvânt în cadrul acestui text): una în fruntea Guvernului, alta într-o școală din Copșa Mică. Mică mică, dar ridică… haha, o să mai am glume d-astea proaste.

Cum despre Vasilica s-a tot vorbit, propun să ne aplecăm și asupra masturbării educaționale.

O elevă și-a filmat profesorul de Religie (Ortodoxă), care mai e și preot, în timp ce se masturba pe sub catedră în timpul orei.

Bine, așa se spune în limbajul păcătoșilor. Reprezentanții BOR ar spune cam așa: „preotul, aflat în misiune profesorală, a săvârșit o atingere apostolească și sobornicească a mădularului flasc din postura de mădular viu al bisericii ortodoxe”.

Eu nu l-aș judeca prea aspru pe poprofesor (popă+profesor). Eu cred că a fost voia Domnului. Probabil așa a găsit să interpreteze sfânta scriptură. Nu știm, n-o să știm niciodată. Doar Bărbosu` îl poate judeca, ipocriților!

Și oricum, din ce am aflat de la TV masturbarea a avut loc în fața unor eleve. Deci de sex feminin. Deci a fost o masturbare heterosexuală, în conformitate cu familia tradițională. Dacă era o masturbare în fața unor băieți era nasol.

Apoi, întrebat despre caz, ministrul Genunche a declarat tot felul de platitudini specifice politrucilor. Mai important e că n-a știut ce să zică la întrebarea „cum aflam despre acest caz dacă nu-l filma o elevă, în contextul în care elevii nu mai au voie cu telefoanele în ore?”. Vă imaginați cantitatea de bla bla vărsată de Genunche.

Sunt ok să nu-i mai lași pe elevi cu telefoanele la ei în ore atâta timp cât pui camere de filmat în clase, ori dotezi fiecare elev cu o cameră de filmat pe cap.

Dar Liviu Pop a zis una genială: „avem măsura prin care elevii pot utiliza telefonul doar cu acordul cadrului didactic”.

Ha. Îmi și imaginez următorul scenariu:

  • Domn profesor, ce faceți sub catedră?
  • Dau noroc cu Iuda…
  • Domn profesor, de aici se vede că vă masturbați. Aș putea să vă filmez? Îmi dați acordul?
  • Imediat îți vine acordul… i…me…di…aaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Ah, ce bine a fost. Să nu umbrați sub catedră că-i plin de acord.

2 răspunsuri

  1. Pun pariu cā se va mediatiza mai mult interzicerea telefoanelor la ore decât faptul ca nenea asta rasfoia evanghelia sub catedra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.