Un preot s-a masturbate într-o școală. Mare labă

2

Săptămâna trecută ne-a adus două labe (îmi pare rău, o să mai citiți acest cuvânt în cadrul acestui text): una în fruntea Guvernului, alta într-o școală din Copșa Mică. Mică mică, dar ridică… haha, o să mai am glume d-astea proaste.

Cum despre Vasilica s-a tot vorbit, propun să ne aplecăm și asupra masturbării educaționale.

O elevă și-a filmat profesorul de Religie (Ortodoxă), care mai e și preot, în timp ce se masturba pe sub catedră în timpul orei.

Bine, așa se spune în limbajul păcătoșilor. Reprezentanții BOR ar spune cam așa: „preotul, aflat în misiune profesorală, a săvârșit o atingere apostolească și sobornicească a mădularului flasc din postura de mădular viu al bisericii ortodoxe”.

Eu nu l-aș judeca prea aspru pe poprofesor (popă+profesor). Eu cred că a fost voia Domnului. Probabil așa a găsit să interpreteze sfânta scriptură. Nu știm, n-o să știm niciodată. Doar Bărbosu` îl poate judeca, ipocriților!

Și oricum, din ce am aflat de la TV masturbarea a avut loc în fața unor eleve. Deci de sex feminin. Deci a fost o masturbare heterosexuală, în conformitate cu familia tradițională. Dacă era o masturbare în fața unor băieți era nasol.

Apoi, întrebat despre caz, ministrul Genunche a declarat tot felul de platitudini specifice politrucilor. Mai important e că n-a știut ce să zică la întrebarea „cum aflam despre acest caz dacă nu-l filma o elevă, în contextul în care elevii nu mai au voie cu telefoanele în ore?”. Vă imaginați cantitatea de bla bla vărsată de Genunche.

Sunt ok să nu-i mai lași pe elevi cu telefoanele la ei în ore atâta timp cât pui camere de filmat în clase, ori dotezi fiecare elev cu o cameră de filmat pe cap.

Dar Liviu Pop a zis una genială: „avem măsura prin care elevii pot utiliza telefonul doar cu acordul cadrului didactic”.

Ha. Îmi și imaginez următorul scenariu:

  • Domn profesor, ce faceți sub catedră?
  • Dau noroc cu Iuda…
  • Domn profesor, de aici se vede că vă masturbați. Aș putea să vă filmez? Îmi dați acordul?
  • Imediat îți vine acordul… i…me…di…aaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Ah, ce bine a fost. Să nu umbrați sub catedră că-i plin de acord.
Recomandări
2 Comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *