Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Nu credeți că exagerați?

Vai, pedofilul din lift era polițist!”. Sau „mare îți e e grădina, polițist pedofil!”. Dar mai mult ca orice, „psihologii, de ce nu-și fac treaba?! Chiar așa, să ajungă polițist un pedofil?”.

Brusc psihologii din România sunt atât de importanți încât merită trași la răspundere.

S-a umflat tărâța-n popor și caută un țap ispășitor.

Așa că hai s-o discutăm punctual ca să (încercăm în zadar) să liniștim masele.

Pentru că masele… Cum s-o spun mai bine? O să apelez la o glumă din repertoriul comediantului Radu Isac: „când doi oameni se ceartă întotdeauna se pornesc de la faptul că unul dintre ei exagerează ca proasta”. Am parafrazat.

 Acum, nu toți polițiștii-s pedofili. Știu, poate părea șocant, dar nu toți purtătorii de epoleți adoră să pupe copii pe gură. WOW!

Dacă-mi permiteți să continui în această notă, nici toți politicienii nu-s hoți, nu toți profesorii-și bat elevii, nu toți preoții sunt niște escroci spirituali și nu toate asistentele TV și-au dat corpul pentru bani și funcție. Bine, poate mă pripesc. Preoții sunt niște escroci spirituali.

Acum, dacă tot am stabilit un lucru important (repet, nu toți polițiștii sunt pedofili) putem continua. E important să tot repet asta (că nu toți polițiștii sunt pedofili) pentru că lumea-i proastă și-o să ne trezim că unii agresează oameni în uniformă pentru că au văzut ei la România TV că a dat Soros bani Poliției Române să violeze copiii.

Acum, revenind la psihologi.

E drăguț că-n situații nasoale toată lumea se uită-n gura lor. Când vine vorba de teste psihologice pentru parlamentari, ori cetățeanul de rând, mulți sar de fund. Ce să mai dăm bani pe teste? Toată lumea-i sănătoasă-n țara asta. Toți vorbesc cu piticii ăia buni.

Psihologii-s nașpa când apare vreun polițist pedofil, ori vreo nebună care impinge oameni la metrou. „De ce nu-și fac domnule treaba, psihologii ăștia?”.

Din numeroase motive.

  • Nu-s creditați – o proporție covârșitoare din compatrioți nu vor să audă de psiholog. Pentru că ei nu-s „nebuni”. Dar sunt delirant de proști;
  • Și-n psihologie e corupție – ca-n orice alt domeniu din România. Și printre psihologi sunt vipere care eliberează certificate de boală/sănătate pe bani. Cum altfel?;
  • Alte bube – și aici includ persoane care au dus psihologia în derizoriu prin terapii cu îngeri, pietre de râu și flegme, ori alte practici care au adâncit și mai mult primul motiv enumerat;

Polițiștii fac psihologicul la 3 ani”. Și? E vina psihologului? Vrei să se ducă aiurea prin secție să testeze oameni? Ce frumos și convenabil. Dar pentru asta există o lege, pe care ghici ce?, n-o face psihologul.

De ce-s polițiștii testați la 3 ani? Întreabă politicianul pe care l-ai ales.

Sunt atâtea lucruri prost făcute-n țara asta încât e de mirare că avem doar un pedofil la 10.000 de lifturi. Voi știți cum a fost cea mai recentă examinare făcută de mine pentru medicina muncii? S-a uitat la mine de la 3 metri și mi-a zis că-s apt.

Acum încetați cu isteria asta penibilă. E doar un pedofil. Mai sunt mulți. Întâmplarea face să fie și polițist.

Oricum e lumea plină de nebuni care nu merg la terapie pentru că le spun vocile că nu-s nebuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.