Numele meu este anxietate și am George Bonea.

„Cum ajungi pedofil?” de Coaliția pentru Familie

Au trecut luni bune de când n-am mai auzit nimic de la Coaliția pentru Homosexuali Neasumați. Au strâns 3 milioane de semnături, au convins câteva vedete să spună voalat că nu-i bine s-o iei în fund (cu toate că unii-l ling pentru bani frumoși), au băgat râcă-n USR și apoi au tăcut.

Ce o mai auzeam pe Liana Stanciu în reclama la scutecele Bambo Nature (e vocea ei pe spot) și-mi imaginam cum vorbește ea despre sănătatea feselor celor mici, despre cum scutecele alea asigură un strat protector anti-homosexual pentru copilul tău.

Și uite că a fost scandalul cu polițistul pedofil din lifturile bucureștene și a reînviat Coaliția pentru Familie.

Statul, Biserica si societatea civila trebuie sa faca toate eforturile pentru protectia copiilor, a familiei si a societatii de astfel de comportamente. Rolul primordial pe care familia l-a avut de-a lungul istoriei poporului roman are nevoie de protectia noastra, a tuturor, in fata tendintelor dezumanizante cu care ne confruntam. Numai prin intoarcerea la valorile fundamentale ale civilizatiei crestine vom avea conditiile pentru respectarea demnitatii umane si a familiei. Aceste valori pot aduce siguranta, bucurie si dezvoltare armonioasa copiilor din Romania.

 

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe copiii familiilor tuturor romanilor!”

 

Cei de la CpF n-au zis nimic de câte ori a fost prins vreun preot cu minoru`-n chilie.

Cât despre întoarcerea la valorile fundamentale ale civilizației creștine… Te apucă râsul. Valorile nunților aranjate? Valorile dezumanizării femeii, pusă în rol de fătătoare? Rolul bătăilor creștinești și propovăduirea sentimentului de vină biblică?

 

Oricum, să vă fie clar. Valorile occidentale, alea după care se mai zbat unii, sunt rele. O gândire europeană umple țara de pedofili, gay, zoofili.

 

Ce frumos și creștinește se folosește propaganda creștinopată de un caz pentru a-și prezenta agenda. De ce n-au zis mai scurt și mai sincer: „cotizați la biserică, pupați moaște și n-o să mai avem pedofili”. De ce? Pentru că printre toți purtătorii ăia de sutană unii au terminat marketingul.

coalitia pentru familie

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.