Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Oracolul Online – 31 – Claudia Predoană

Îmi place să descopăr că nu am chestii în comun cu prietenii de pe Facebook. Dacă putem trece peste diferențe și să ne dăm în continuare like-uri și să discutăm civilizat… asta-i o societate în care vreau să trăiesc. Uite, Claudia Predoană e PR-ița Andreei Bănică, personaj despre care am tot scris. Și-n ciuda diferențelor, Claudia mă păstrează la prieteni pe Facebook.

Frumos.

Hai s-o cunoaștem și noi pe stimabilă.

  1. Pe Facebook scrie că ești PR-ul Andreei Bănică. Presupun că știi părerea mea despre muzica ei. Te rog să-mi spui Top 3 piese preferate de la Andreea Bănică.

I saw this coming! :)) Atunci când am început să colaborez cu ea, am găsit și articolele tale, m-am strâmbat puțin, dar mi-ai rămas simpatic. Îți respect părerea și mi-ar fi foarte greu să fiu obiectivă când vorbesc despre ea, pentru că o cunosc altfel decât o văd ceilalți. Apropo, nu sunt genul ăla de classic PR, mă ocup de blogul ei și de orice înseamnă colaborare în online.

În serile în care stau la birou peste program ascult piese vechi de la ea și fac cu prietena mea, Ana, sesiuni de karaoke și dans pe tot ce înseamnă muzică din anii 2000, iar din piesele noi îmi place „În lipsa ta”.

  1. Cum e cariera de blogger? Merge? Când estimezi c-o să trăim toți din blogging?

„Cariera” de blogger m-a făcut să fac carieră într-un domeniu în care nu mi-am imaginat vreodată că voi activa. Pe mine m-a ajutat foarte mult și cred că m-ar ajuta și mai tare dacă aș fi mai serioasă și mai muncitoare și pe blogul meu. Nu cred că o să trăim toți din blogging, tocmai pentru că nu e așa ușor nici s-o faci, nici să fii serios.

 

  1. Două motive pentru care te-ai întoarce în Slatina.

M-aș întoarce acolo dacă mi-ar fi dor de liniște (momentan nu îmi e, îmi place agitația) și pentru că nu e praf! Nu mai suport să șterg praful de două ori pe zi… #firstworldproblems.

 

  1. Cât timp îți ia să te pregătești de o cină în oraș? În secunde dacă-mi poți răspunde.

Mai puțin decât mi-ar lua dacă ți-aș expune toate situațiile care-mi vin în minte când am impulsul de a răspunde depinde. Sunt o tipă organizată. Dacă știu că am program seara, îmi aranjez lucrurile încă de dimineață. Aș zice că am nevoie de 1800 de secunde, dar tot o să întârzii pentru că nu încep să mă pregătesc la ora la care ar trebui.

 

  1. Ce sfaturi de frumusețe ai da cititoarelor mele?

Să fii frumos înseamnă ce vrei tu să însemne. Eu nu sunt frumoasă, așa că a trebuit să învăț să fiu și m-a ajutat mult și să am lângă mine un om minunat care îmi spune că sunt frumoasă atunci când mă aștept mai puțin.

Pentru mine înseamnă să ies din casă cu siguranța că pot să merg oriunde, să-mi stea părul bine, să nu-ți dai seama dacă m-am machiat sau așa sunt eu, un izvor de sclipici. Cumva, să fiu sigură că dacă mă vede tipul care mi-a zis în clasa a 9-a că mai bine rămânem numai prieteni, o să se mai gândească puțin dacă nu cumva a fost greșeala vieții lui. Asta nu pentru că sunt frumoasă, ci pentru că lucrurile astea, poate superficiale, mă fac să am încredere în mine și să zâmbesc mai mult.

Ca să nu zici că nu răspund și la obiect, dragi cititoare ale lui George, demachiați-vă în fiecare seară, beți multă, multă, multă apă (dacă nu aveți impresia că faceți pe voi de 4862 de ori pe zi înseamnă că nu ați băut destul de multă), investiți în albirea dinților sau îngrijirea lor în general și reduceți considerabil cantitatea de zahăr. După ce faci chestiile astea nici nu mai contează cu ce te machiezi, o să arăți mult mai bine.

 

  1. Top 3 blogări pe care-i citești și nu sunt eu.

Ariel Constantinof, Mihai Vasilescu, Oana Titică.

 

  1. Prima și ultima carte citită.

Prima carte a fost una cu povestiri de la Frații Grimm, doar nu a început nimeni cu „Neamul Șoimăreștilor”, nu? Acum citesc „Omul care a cucerit timpul” de Elan Mastai.

 

  1. Care-i cea mai bună muzică pentru machiat? Gorgoroth – Incipit Satan?

Bravo ai stil pe fundal, duuh! Ar mai fi și bitch don’t kill my vibe, dar asta numai dacă chiar ai mult timp la dispoziție, ca să poți să faci în oglindă toate fețele alea pe care le fac fetele pe instagram, știi?

  1. Suntem prieteni pe Facebook pentru că…

Pentru că ești amuzant și îmi plăceau recenziile la chestii. Îmi place să am în news feed oameni simpatici. Tu ești simpatic.

 

  1. Ceva amuzant? Orice.

Nu sunt chiar cea mai amuzantă persoană din lume. De aia urmăresc oameni mai amuzanți decât mine. Pot cel mult să mă pun în situații penibile care devin amuzante. Daaar prietenul meu e mega amuzant, așa că lucrez și eu la a fi amuzantă ca să nu îl plictisesc. Ai văzut asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.