Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Dragnea, nu trebuia să votăm să nu se mai fută unii-n cur?

Nu mai înțeleg nimic. Ce mama lu` Proces Verbal se-ntâmplă în țara asta? Și cu anul 2017? Totul începuse glorios, cu o Coaliție pentru P*la-nP*zdă pe val și pusă pe schimbat lumea. Dragnea, ai uitat de familia tradițională?

Se anunța o toamnă-iarnă la urne, votând să nu se mai țină pidosnicii de mână, să nu mai facă dragoste-n rect și să nu mai provoace inundații-n Moldova cu păcatele lor trupești.

Și acum?

Acum PSD-ul e prea ocupat să modifice legi ale justiției. A uitat de cele 3 milioane de semnături strânse cu sudoarea frunții heterosexuale. Eu, dacă eram printre cei care au semnat țidula Coaliției era foarte dezamăgit de conducerea social-democrată.

Nu știu ce-i în mintea celor de la PSD, dar țara asta are nevoie urgent de o lege împotriva poponarilor, nicidecum de legi modificate, pensii și salarii mărite. A venit iarna. Iar o să ne dea Dumnezeu -40o, supărat că n-am stârpit homosexualitatea. Să nu vă mirați când s-o întâmpla, atât vă spun.

Țara asta-i pângărită de gay lui Soros, ungur mason și evreu care plătește minori să fie homo, și Dragnea o lălăie cu prostiile lui.

Ce Dragnea, îți țâțâie fundul să nu te prindă mafia roz și să te bată cu biciul? Spune drept!

Hai, lăsați prostiile și faceți referendumul ăla pentru familia tradițională. Aia pe care o știm din fotografia lui Puya.

ciorbea si cu dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.