Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Au ajuns să ne conducă ăștia cu diplome luate la distanță?

Sunt multe subiecte asupra cărora nu am apucat să ne aplecăm până acum. Lucruri importante de dezbătut. Dar mereu moare cineva, avem vreo ipocrizie de subliniat, ori mai face PSD-ul vreo nasoală.

Dacă nu ne luam cu altele vorbeam de acum o săptămână despre diploma deputatului Eugen Nicolicea. Domnul Nicolicea este președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților și unul dintre cei mai prolifici autori de legi (proaste) din ultima perioadă.

Deci e un om important în stat.

Ce studii are stimabilul? Facultatea de Automatizări și Calculatoare din Timișoara, prin anii 1970. N-a reușit s-o termine, dar nu-l judec. Cel mai probabil s-a luat cu distracția, viața de noapte, pleșcaviță, Cipiripi.

A doua facultate? Dreptul. La Spiru Haret. La distanță. Unde nota 5 era asigurată din start și examenul se dădea pe calculator. O procedură jenantă, dar implementată cu succes de fabrica de diplome Spiru Haret care a reușit să lanseze pe piața muncii din România o armată de  pretențioși licențiați/doctori în diverse.

Acum câțiva ani râdeam cu gura până la urechi când auzeam ce se întâmplă pe tarlaua lui Aurelian Gh. Bondrea. Astăzi situația nu mai e comică. Gata, ne lovim de „specialiștii” Spiru Haret. Ăștia ne fac legile. Ăștia ne orânduiesc țara.

Mă gândesc cu o oarecare teamă la faptul că-s mulți.

Pleacă Nicolicea, dar vine altul cu diplomă la distanță, examen luat prin telefon. Haha, ce amuzant!

Dacă am învățat ceva din experiența asta e să nu mai râd când văd că se-ntâmplă ceva nasol în țară. Se dau diplome pe bani? Nu-i de râs. Mulți analfabeți funcționali? Nu-i de râs. WC-uri în fundul curții? Clar nu-i nimic amuzant aici.

Putem face un recensământ să aflăm câți specialiști a mai școlit sistemul lui Aurelian Gh. Bondrea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.