Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Unde e problema cu pruncul botezat hardcore?

De ore bune vuiește internetul la clipul din Brăila. Ăla cu botezul în care se enervează părintele. Că vai, l-a bruscat pe micuț, că l-a tratat ca pe o bucată de enori… cârpă, d-astea.

Da, și?

Ce vă ambalați atât? E copilul vostru? Dacă părinții n-au zis nimic de ce vă dați de ceasul morții? Poate că așa au vrut zămislitorii celui mic. Au plătit extra pentru botez-gimnastic, cu smucituri, nerv, agitație. Sunteți voi blegi, asta e problema. Nu știți ce-i aia botez pe dubstep!

Mare brânză, l-a inserat pe ăl mic în căldare ceva mai voios. Și? Ce voiați? Să-l bage încet în apă ca pe un viitor lache? Să-l ungă pe frunte cu apă? Bă, voi sunteți sănătoși la cap? Vreți să creștem copii slabi?

Copilul se bagă în cristelniță așa cum iese din pântec: pe repede înainte. Așa e creștinește. Doamne, iartă-i pe înmuiații ăștia.

Pe viitor să nu vă mai dați cu părerea despre ceea ce nu știți, da? Aveți copii? Știți cum se face un botez? Vă spun eu.
Când te duci la părinte te întreabă: „Cum să fie? Îl bag ușor? Îl bag repede? Îl arunc de la distanță și intră de 3 puncte fără panou? Cum doriți? Pentru extra îl pot ține mai mult timp sub apă, iar pentru modica sumă de 1000 de coco îl curăț de păcatul strămoșesc în apă Evian.
Vedeți bă, săracilor! Nu știți nimic!
Băi, jur, parcă n-ați fost botezați, nu alta. Ce, ați uitat?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.