Numele meu este anxietate și am George Bonea.

De ce ai alege o masina de spalat Whirlpool (P)

Pe piata la ora actuala exista oarecum o batalie a marilor branduri. Sunt optiuni care mai de care, functii si tot felul de aspecte menite sa usureze munca; nu este de ajuns sa functioneze perfect, ci trebuie sa transforme misiunea in sine de a spala hainele intr-o joaca de copii. Nu ne mai multumeste nici faptul ca spala eficient, ci ne dorim sa spele rapid, cu minim de resurse daca se poate.

Este clar ca utilizatorii au tot felul de pretentii, „traduse” in tipurile de masini de spalat de clasa moderna ce au invadat magazinele. Mai ca nu stii ce sa alegi. Astazi insa ne oprim la clasa de masini de marca Whirlpool si va prezentam de ce merita sa fie o optiune de luat in seama.

Tehnologia al 6-lea simt

Ca fiecare brand, si Whirlpool detine ceva unic. Este vorba de al 6-lea simt, o tehnologie ce reduce din consumul de resurse, adaptand necesarul de apa la cantitatea de haine. Ba chiar exista unele modele ce dispun de aceasta functie la un nivel mai extins, color, care sa protejeze tesaturile colorate.

Zgomot redus

Pe masura ce o masina de spalat este mai puternica in functiile pe care le detine, pe atat de mult cresc sansele ca aceasta sa produca un zgomot asurzitor sau sa vibreze excesiv de mult, creand impresia ca se zguduie intreaga incapere. Nu este nici placut si nici suportabil sa se intample asta, astfel ca o masina de spalat Whirlpool vine cu o solutie: zen technology. Asta inseamna un motor atasat direct de tambur.

Diversitate in tipologie

Pentru ca se adreseaza unui public larg, clasa de masini de spalat de la Whirlpool dispune de optiuni diverse. Asadar, masina poate fi cu incarcare frontala sau verticala, incorporata sau nu. Asta aduce de asemenea un grad de satisfactie pentru ca nu limiteaza alegerea dupa criterii de genul spatiului unde trebuie sa se amplaseze acest electrocasnic.

Unele au display, altele sunt clasice si mai simpliste, insa la fel de usor ramane de accesat orice tip de program dorit. Acum depinde si cat de dornic este viitorul detinator de masina de spalat Whirlpool de a cocheta cu tehnologia si cu stilul de masina cu display. Exceptie fac masinile cu incarcare verticala, mai minimaliste din acest punct de vedere, insa care dispun de alte functii si aspecte care compenseaza. Sunt compacte, eficiente, cu deschidere soft, care salveaza din spatiul dedicat acestui electrocasnic deci se preteaza si in locatii mai putin generoase ca spatiu disponibil.

Poate avea uscator inclus, poate avea diferite capacitati de incarcare, o cuva incapatoare pentru 6 kg sau mai mult, pana la 12 kg, cu pana la 1400 rpm. Clasa de consum este si ea satisfacatoare, cu A+++ desigur, cea mai inalta clasa de electrocasnice privind raportul de consum.

Atat de laudate, dar care este pretul? Ei bine, din acest punct de vedere exista diversitate din nou. Nu sunt nici cele mai scumpe, nici cele mai ieftine si deci un raport pret-calitate care sa multumeasca. La Demax preturile incep cu pragul de 800-900 de lei si pot ajunge la peste 5000, deci exista optiuni pentru orice buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.