Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Vă traduc eu din bendeacă

La mine a ajuns târziu statusul de mai sus, dar nu-i problemă. Încă putem discuta despre el, pentru că iUmor este încă pe val și produce umoriști.

  Mulți n-au înțeles ce a vrut să spună Mihai Bendeac în statusul de mai sus, așa că m-am gândit să vă fac o traducere exactă:

Duminică debutează un nou sezon iUmor. Ultimul cu mine ca jurat. În sfârșit, m-am plictisit de rahatul ăsta. Da, am luat niște bani frumoși, n-a fost cea mai epuizantă muncă din viața mea, dar nu mai pot.

Urăsc termenul de „jurat”. Oricum nu jurizez nimic. Nu poți juriza umorul. E o porcărie. Umorul are milioane de feluri, diferit, și nu pot spune eu cine-i amuzant și cine nu-i amuzant. Oricum, producătorii decid asta cu montajele lor și tot așa. Ei hotărăsc cine apare, cine are bufnițe pe fundal și cine merge mai departe. Plus voturile, dar alea sunt influențabile.

Mă piș pe talent-show-uri. Oricum, toți participanții n-au talentul meu. Au mai încercat unii să imite ca mine, dar nu poți imita ca Bendeac. Și cât dracu să-l tot faci pe Becali și pe Vanghelie? Cel din urmă nici nu mai există în viața publică. Sunt penibili. Ăla nu-i talent, e maimuțăreală.

A fost traumatizat sezonul ăsta pentru mine. A trebuit să fiu mai explodat ca-n celelalte, să mă dau și mai mult gaura din dodoașcă și să caut să fur privirile. Am ajuns să sărut concurente, doar pentru că nu pot să trăiesc dacă nu atrag atenția asupra mea. Oricum, tot concursul nu-i despre umor și cât de amuzanți sunt ăștia de vin, ci despre cât de genial sunt eu, ce outfit șocant are Delia și cât de acru e Cheloo.

Iau medicamente. Am vrut să spun asta public ca să știe toată lumea că sunt artist și sufăr.

Vă rog să dați pe Pro TV. Poate ajung acolo. Poate o să fiu jurat la Românii au Talent. E nașpa, tot jurat, dar poate-s bani mai frumoși. Dați acolo, vreau să-mi mut fanii deja.

Dați pe Pro TV. Vă rog. Pro TV e super. Antena e nașpa. N-au vrut să-mi dea mai mulți bani pentru iUmor și oricum, e Antena… Pro TV e viața mea și mi-am tatuat sigla lor pe piept. Mă masturbez cu gândul la Busu și cred doar în știrile meteo prezentate de Esca. Pardon, invers!

Mutați pe Pro, nu vreau să mă vedeți cum sufăr alături de Matache și Cheloo, cum ne chinuim fundurile pe mii de euro ascultând glume. O, durerea! Suferința! Nu spun că merit statuie, dar…

Forza Pro TV! Unde totul e controlat, conform cu direcția, conform cu PR-ul, conform cu salariile mari și panașul.

Deci, nu vă uitați la iUmor. Sunt actor și-mi e silă că mă circăresc într-o asemenea emisiune. Of, măcar dacă erau mai mulți bani. Dar lasă, poate ajung la Pro.”

Cu plăcere. Când mai aveți probleme în a înțelege ipocrizia să-mi spuneți, că vă traduc eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.