Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Pe Firea o doare-n pistă de bicicliști

Cucoana Firea a tăiat de 35 de ori bugetul pentru pietoni și bicicliști. O doare-n brâul maicii de orașul ăsta, dar prostimea o place pentru că după atâția ani de cefoși slinoși la Primăria Capitalei avem, în sfârșit, o acritură cu fustă.

S-a votat doar o schimbare de sex, să nu se mai simtă frustrații ciudat când înjură primarul. Aveai impresia că suntem o nație de homosexuali masochiști. Acum suntem heterosexuali masochiști.

Revenind.

Pe Firea n-o doare de pietoni și bicicliști. Ăștia-s insignifianți. Șoferii contează, ăia pe care ar vrea să-i pupe și-n toba de eșapament, doar să nu se mai plângă că nu-s locuri de parcare. Cred că se roagă la toate moaștele pământului să vină un cutremur, să cadă niște blocuri și să „răsară” locuri de parcare.

Altfel e mâncată!

Și tot în targetul ei sunt pomanagii. Ăia n-au nevoie de mașină, metrou, bicicletă. Ei se deplasează ușor și sigur până la ușă, unde primesc punguța.

N-o freacă pe Firea grija de pistă pentru bicicliști, că ea stă-n Voluntari și are mașină personală. Las-o-n pista mă-sii, că n-o s-o vedem noi vreodată pe Firea pedalând de acasă până la muncă. Astea-s vise demne de primar canadian. Când o să fie nasol de tot (acum fiind doar nasol) o s-o vedem pe Firea cum ne salută din elicopter și cum aruncă făină și mălai pulimii.

Cu mărunțișul ăla rămas pentru „infrastructură” pietonală și pentru bicicliști, bugetul ăla făcut la mișto, o să mai dea niște vouchere, claxoane de bicicletă cu PSD (pentru viitoarea candidatură prezidențială) și-o să planteze panseluțe, să se bucure prostimea. „Pute, dar măcar e roz!”.

Și până la urmă, să nu uităm că Firea se dă cu bicicleta doar prin Primărie, că acolo o pot aplauda milogii și lingăii, fie ei sportivi de aur sau mama lui Iisus Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.