Georgeisme
Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Oracolul Online – 13 – Rotaru Valentin

Pe Rotaru Valentin nu-l cunosc deloc. E unul dintre cei 3.000 și ceva de „prieteni de pe Facebook”, oameni care au apărut în viața mea cu un singur click. Ne-am mai dat niște like-uri, am văzut că alergăm prin aceeași zonă… și atât!

Tot ce știu sigur e că avem același nume: Valentin. („vai George, te cheamă și Valentin? Ce tare! Sărbătorești de Ziua Îndrăgostiților!”. Nu. Pentru că ăla e la catolici. Nu. Pentru că nu-s creștin. Nu. Pentru că e doar un nume. Big Bang ferește!)

Așa că să aflăm împreună câteva lucruri despre străinul ăsta care, cine știe, de mâine mă cheamă la o bere, să vorbim despre politică și să fluierăm femeile prin parc.

  1. Domnule Valentin Rotaru, cum am ajuns noi să ne împrietenim pe Facebook? Ce a reușit să ne aducă împreună în acest univers tehnologizat?

Nu îmi amintesc precis dar cred că s-a întâmplat așa: De obicei adaug diverse persoane din secțiunea „persoane sugerate” și am observat în descriere sau una din postările tale că făceai(și încă faci) stand up comedy. Mi s-a părut fascinant mai ales că în perioada aia aveam nevoie de persoane vesele în viața mea.

  1. Văd că ești din Brăila… Aș întreba „de ce?”, dar nu vreau să facem glume ieftine despre pești, prostituție, interlopi, sărăcie. Cu toate astea, ai plecat de bunăvoie sau te-ai pus rău cu… știi tu…

Da, într-adevar, spiritul tău de observație nu te înșeală cu nimic, eu chiar sunt din acel oraș plin de interlopi, prostituție dar nu neaparat sărăcie… sărăcia este peste tot în România… Nici eu nu îmi explic de ce vin de acolo, dar și eu îmi mai pun întrebarea asta din când în când…

Am plecat de acolo din același motiv pentru care pleacă toată lumea din provincie: o viață mai bună, locuri de muncă mai multe , depărtarea față de părinți dar mai ales… facultatea.

 

  1. Student la Relații Internaționale. Sună bine. Te-a ajutat la ceva? Sau și tu ca restul de 90% dintre absolvenții de Relații Internaționale?

Da, Studii Europene, nu m-a ajutat practic la absolut nimic, sigur faptul că sunt absolvent dă bine la CV dar… ajungând la întrebarea următoare foarte rapid, având în vedere că nu muncesc în domeniu…

 

  1. Da chiar, ce muncești? Cum îți aduci tu aportul la pensia mea? Îți place ce faci? Văd că ești operator suport tehnic, dar în limba română ce faci?

Sunt Operator Support IT la CGS pe italiană și engleză, contribui destul la pensia ta (lol) având în vedere că firma asta n-a auzit de reducerea de impozit pentru IT-iști… În limba română doar comunic cu colegii…uneori nici atunci, că o dăm în romgleză uneori. Aaa, da și în limba română gândesc …

 

  1. Cea mai recentă postare e o piesă cantata de Mihail și o inimioară roșie. Așa romantic ești tu, sau vrei să agăți? Cu ce alte piese mai impresionezi female?

Sunt un bun reprezentant al zodiei mele (Rac), un romantic incurabil. Gusturile mele muzicale lasă de dorit, dar iată o melodie cât de cât decentă, cu care probabil nu mă voi face de rușine că o ascult:

Piesă compusă în 12 ore dacă nu mă înșel, absolut genială, recomand din tot sufletul.

 

  1. Te știu sportiv. Alergi. Ce alte sporturi mai practici? Te fac un petanque? Ai bile?

Nu sunt atât de sportiv pe cât vreau să par, alerg prin IOR doar cât să dau burta de bere jos, în rest am jucat volley și NU sunt împătimit al football-ului, kill me right?

 

  1. Pe Facebook scrie că ai trăit în Munich, Germania. E adevărat? De ce nu mai stai p-acolo? Era nasol, nu? Plin de români…

Am muncit o perioadă scurtă de timp acolo, nu m-am descurcat să învăț limba într-un timp atât de scurt mai ales că este vorba despre una dintre cele mai complicate limbi de pe planetă… Viața e bună dar parcă nu îmi place faptul că toate magazinele se închid atât de devreme. Lumea e mai bună, mai liniștită, mai la locul ei dar parcă mi-a fost dor de viața agitată de la București… și nu numai . Oricum, mare diferență de stil de viață și mai ales de mentalitate… Noi ca români mai avem de lucrat la capitolul ăsta foarte mult…

 

  1. Un serial bun?

Lucifer e un serial foarte bun, recomand, mai ales românilor ortodocși, poate-și mai descrețesc un pic mințile și văd și ei o altă latură a unor idei ce le-au fost întipărite în minte de când erau copii.

 

  1. O shaormerie bună? Sau ce-ți place ție să mănânci. Sunt ok cu orice vrei să mă cinstenști.

O shaormerie ieftină și bună e shaormeria de la Kogălniceanu… întrece detașat shaorma de la Dristor pe care apropo nu o recomand deloc… personal nu-i pe gustul meu deloc. Totuși ție ți-aș face cinste cu o ciorbă de perișoare de la Ciorbărie, nu știu de ce, dar așa am simțit să-ți zic :))

 

  1. O glumă? Ceva ce te amuză pe tine mereu. Chit că-i video, meme, banc…

every single fucking time, uita-te la el ce față are!! Uită-te!! Mor pe jos de râs!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.