Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Mai bine un Parlament de videochat-iste, decât de traseiste

Cifrele apărute zilele trecute în presă, în legătură cu valoarea afacerilor de video-chat din România, au venit ca o palmă peste baticul national.

Cum? Mândrele țării nu stau acasă la cratiță și la cusut izmene?

Vai de mine, măicuță, 100.000 de româncuțe se despoaie internautic pentru străini libidinoși? Așa ceva… Plâng toate pozele cu Dan Puric, iar tablourile cu Arsenie Boca vomită tămâie.

În prezent România este lider mondial la exportul de video-vaginie. Am depășit țări mari. Franța, Germania, SUA, Rusia… pfff, mânăstiri de maici. Să-nvețe domnule de la românce cum se face treaba.

Alo, domnii politicieni, abandonați Catedrala Mânuirii Neamului și Mega Moscheea. Aici e rost de Video-Chat-ul Neamului. Mai exact Universitatea Națională de Video-Chat. Să vină studenți/studente din toată lumea să-nvețe logoreea lubrică, despuierea tandem și inserarea leguminoaselor pentru plăcerea privitorilor.

Gata, puneți lacăt la orice altceva.

Agricultură? Kaput! Mai păstrați câteva terenuri pentru a cultiva morcovi, castraveți și barabule pe șirag. Pe restul terenurilor să facem minunate studiouri video.

La educație propun reintroducerea camerelor video în sălile de examen. Dar nu pentru supraveghere, ci pentru examen.

Și știți ce, în Parlament tot video-chat-iste s-avem. Ele-s sincere și cu adevărat în slujba cetățeanului. În schimbul unui ban frumos (salariu) nu refuză nimic. Bagă pe ordinea de zi orice (lege) vrem noi. Pe când ăștia de-i avem acum… plătiți regește și nu le intră nimic, nici în cap, nici în derrier.

O video-chat-istă chiar e sinceră în campanie electorală când spune „eu am înghițit foarte multe pentru țara asta” și „am să adopt o poziție fermă pentru viitorul țării”.

Să privim cu respect doamnele și domnișoarele care astăzi fac un ban cinstit prin despuiere. Ele ne plătesc nouă pensia. Doar cu ajutorul lor mai putem avea un viitor pizdos. Și pentru habotnici, să știți că zdrențele penale stau în sutană și costume scumpe, nu în portjartiere.

Doamne ajută la toată lumea și să nu vă cadă netu` de străinezi excitați ce sunteți!

 

7 răspunsuri

  1. Videochatul nu poate fi asemanat cu o meserie de acest fel, mai ales ca totul se desfasoara prin intermediul calculatorului, nu ai contact cu nimeni.

  2. Nu cred ca trebuie sa redam lucrurile asa, multe dintre femeile care au ales acest domeniu este tocmai datorita faptului ca isi doresc sa aiba un nivel ami bun de trai.

    1. Sau ca le e lene sa faca altceva. Saaaaau mai rau, ca nu stiu sa faca altceva. La urma urmei e mai usor sa stai in pizda goala si sa faci bani, de ce sa mai inveti, sa aspiri la ceva maret, sa te realizezi? …

  3. Videochatul este un job legal, unde se fac bani ok si se duc si catre stat. Si nu este un job jignitor, atata timp cat nu intri in contact fizic cu acele persoane.

    1. N-a spus nimeni că e jignitor. Nu s-a pus problema de jignire. Aici discutam despre contextul psiho-emoțional al angajatelor. Atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.