Satana, jos copitele de pe ÎPS Teodosie

0
Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopului Tomisului, adică boss-ul la creștinism pe zona Dobrogea, are probleme cu justiția într-un dosar de fals privind mai multe fonduri europene.

Bine, între timp a apărut și un bărbat care spune că acum 15 ani, pe când era minor, Teodosie s-a jucat de-a „Pilda copilului molestat care nu spune la nimeni” cu el.

Bine bine, în amintiri mai sălășluiește și faptul că prin 2009 Teodosie lua șpagă ca să-i popească pe unii studenți la teologie.

Bine bine bine, Teodosie este și personajul principal din fotografia de mai jos, imagine viralizată acum un an.

Cu toate astea, ÎPS Teodosie a declarat, la ieșirea din sala de judecată, că: „Diavolul îmi dorește răul!”.

Așa că, băi Satană, jos copitele de pe Prea Minunatu`! De ce-l ocărăști și-l mazilești spiritual? Bietul om, nu-și poate conduce limuzina de tine!

Huo, Satană nenorocită! După ce că ai făcut poponărism în acest popor sfânt și tradițional, mai bagi și fofârlanca în Casa Domnului? N-ai pic de rușine? Încetează să-l mai momești pe Prea Curatu` Teodosie cu șpăgi halucinatorii, fonduri europene și fundulețe de băieței! ÎNCETEAZĂ!

Încetează să mai seduci clerul cu haine scumpe, de mii de euro, lânțuguri de aur și coroane spoite! Lasă-i să trăiască în modestie, așa cum le place. Nu-i mai atrage în limuzine scumpe, cu bandă unică, bani și catedrale impunătoare. Satană, lasă popimea-n pace!

Îmi doresc așa mult să iasă toți dracii din Biserica Ortodoxă Română. O să fie goală, dar curată.

Update: Între timp am vorbit și cu Satana și a spus că el e zeu serios, nu se implică în ortodoxism. De asemenea, a dorit să spună că nu-l pasionează nici politica și dorește să nu-i mai fie menționat numele când vorbim despre corupți. În prezent scrie versuri pentru Șatra Benz și convinge străini să meargă pe litoral la noi, nu la bulgari. Asta-i tot ce face.

Recomandări
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *